Kamado tafelnest matzwart – BM

55,00

Dit tafelnest is speciaal ontworpen om jouw kamado te ondersteunen in de buitenkeuken. Op dit zwart metalen standaard past vrijwel iedere kamado. Stoer, eenvoudig en functioneel.

EAN: 6095444351348 Artikelnummer: 54312bm Categorie:

Beschrijving

Kamado tafelnest matzwart BM.

Dit tafelstandaard is speciaal ontworpen om jouw kamado te ondersteunen in de buitenkeuken. Op dit zwart metalen standaard past vrijwel iedere kamado. Stoer, eenvoudig en functioneel.

Specificaties kamado tafelnest matzwart BM.

Dit zwart metalen tafelnest is 50 x 50 cm en 3 cm hoog.
Het tafelnest is voorzien van een buiten poedercoating wat hem uiterst geschikt maakt voor buiten.

Ontstaan van dit kamado tafelnest.

Dit ontwerp is ontstaan door onze eigen ervaring met diverse tafelnesten. Met veel tafelnesten van diverse merken ervaarden we helaas een gebrek aan stabiliteit van de kamado in de buitenkeukens. Hierop besloten wij zelf een tafelnest passend bij de stijl van onze buitenkeukens te ontwerpen.

Waarom is een kamado tafelnest onmisbaar?

Een kamado wordt heet.. plaats je de kamado direct op het hout.. creƫer je onbedoeld een brandgevaarlijke situatie. Daar wordt je natuurlijk niet blij van. Soms zien we dat mensen daarom kiezen om bijvoorbeeld een tegel onder de kamado te leggen, met de beste bedoelingen uiteraard. Persoonlijk bezorgd dit ons de nodige kriebels. Door vele kamado merken wordt dit namelijk afgeraden. Want dit beschermd niet alleen de houten keuken niet voldoende. Ook is de kans aanwezig dat de kamado de warmte niet voldoende kwijt kan. Het gevolg hiervan kan het barsten van het keramiek zijn.

Waarom een tafelnest bestellen met jouw buitenkeuken?

Zorg in ieder geval dat je een tafelnest hebt liggen of hem direct met jouw buitenkeuken mee besteld. Want dan zal de chauffeur helpen met het plaatsen van die prachtige, maar zware kamado in jouw nieuwe buitenkeuken. Een fijne extra service. šŸ–¤

Andere suggesties…