Tuinkeuken

Op zoek naar een selectie van de mooiste, stoerste en voordeligste tuinkeukens? Ben jij graag in de tuin te vinden. En dan met name achter die barbecue. In onze tuin keukens plaats je met het grootste gemak een barbecue of kamado.

Meer over een tuin keuken.

Barbecuen is hot! In de zomer hoor je het van alle kanten. Iedereen zit te poppelen om de bbq aan steken. Of het nu is voor een rondje hamburgers of een uitgebreide maaltijd. En aangezien onze zomers toch steeds warmer en langer lijken te worden barbecuet Nederland steeds meer uurtjes. Niet vreemd dat ook de tuinkeuken in de achtertuin steeds populairder wordt.

Waarom een tuinkeuken?

 • Je brengt nog makkelijker extra uren door in de tuin.
  En die extra vitamine D is echt goed voor je humeur.
 • Niet meer koken in dat warme (hete) huis op warme zomerdagen.
 • Vaak is buiten koken en buiten eten relaxter wat ook weer wonderen doet voor die heerlijke zomerse sfeer en gezelligheid.
 • Daarnaast creëer je met een tuin keuken ook een prachtige hoek in de tuin.

Welke kamado’s kun je inbouwen in de tuin keuken?

Dit zijn er met recht een heleboel. Wat belangrijk is is dat je een kamado solo hebt. Daarmee bedoelen we.. een kamado zonder onderstel en zijtafels. Anders wordt het natuurlijk wel erg ingewikkeld om in te bouwen. Maar bij vrijwel alle modellen kun je deze evt. ook demonteren.

Kamado merken die wij vaak inbouwen:

 • Green egg
 • Black Bastard
 • Grill Guru
 • Yakiniku Grill
 • Kamado Joe

Tuinkeukens inclusief kamado.

Naast onze “losse” keukens voor buiten kunnen wij de tafel ook leveren i.c.m. een kamado. Wij zijn dealer van Grill Guru en Yakiniku. Dit betekend dat wij alle combinaties kunnen leveren van een tuin keuken met een kamado van Grill Guru of Yakiniku. Maar daarnaast hebben wij van deze 2 toffe merken ook alle accessoires!

Van Black Bastard en Kamado Joe zijn wij subdealer, dit betekend dat wij alle combinaties kunnen aanbieden van een tuinkeuken met kamado van dez merken. Maar de accessoires hebben wij niet standaard in ons assortiment. Deze zijn wel op bestelling verkrijgbaar.

Kijk snel verder naar ons assortiment keukens in de tuin met kamado.
Hierin hebben wij altijd scherpe aanbiedingen en leuke extra’s!

Ruim assortiment voor de tuinkeuken

Binnen ons assortiment vindt je tuin keukens in vele afmetingen. Maar ook in vele materialen en modellen. Natuurlijk met een mooie afwerking. Wat dacht je van stoere wielen zodat je de buitenkeuken gemakkelijk kan verplaatsen. Fijne zwenkwielen, waarvan 2 met rem zodat hij stabiel staat tijdens het grillen!

Denk bij de verschillende mogelijkheden voor jouw tuin keuken aan:
– Verschillende houtsoorten zoals: douglas / eikenhout / steigerhout / suar hout.
Verschillende modellen: open tafels, bbq tafels met opbergkast of met lades.
– Buitenkeukens met stalen frames.
– Zwarte keuken voor buiten.
– Houten keukens voor de tuin.
– Bekijk alle keukens voor de tuin zonder kamado hier >>

Accessoires voor de tuinkeuken.

Naast de bbq keukens en de buitenkeukens met kamado hebben wij ook vele accessoires voor de barbecue. Denk aan leuke cadeaus, accessoires voor de kamado. Denk hierbij aan:


Maar ook accessoires zoals meat claws, marinade injectors, leren barbecue handschoenen, een bbq tang of spatel.
Of wat dacht je van een stoere snijplank ,tapas planken of houtskool. Natuurlijk heb je voor de kamado ook rookhout en aanmaakwokkels nodig.

Onze tuinkeukens komen bekijken.

In onze showtuin vindt je een leuke opstelling met diverse tuinkeukens. Gezellige hoekjes waar je de sfeer kunt proeven van onze keukens. We nodigen je graag uit om langs te komen. En de sfeer te ervaren. Natuurlijk kunnen we dan veel uitleg geven over de diverse mogelijkheden en kamado merken. Ook vindt je een ruim aanbod met accessoires, houtskool en rookhout. Onze showtuin vindt je in Heerle NB. Omgeving Roosendaal / Bergen op Zoom.

Vindt onze openingstijden en exacte locatie gegevens hier >>

Liever online shoppen?

Natuurlijk kunt u de keuken tuin met / zonder kamado ook direct online bestellen. Wij leveren altijd zo snel mogelijk. De schatting van de levertijd geven wij vrijwel altijd aan bij het product. Maar wilt u meer zekerheid kunt u altijd even bellen / mailen. Ook een berichtje sturen via whatsapp is mogelijk! Wij proberen altijd direct te reageren. En ook voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Wilt u door ons terug gebeld worden? Vul dan het formulier hieronder in en wij bellen u z.s.m. terug.