Buitenkeuken kamado

Een kamado is de ideale barbecue in de achtertuin. Plaats de kamado in een van onze buitenkeukens en jij bent klaar voor perfecte grill avonden. Met een kamado kun je letterlijk alle kanten op. Houdt jij van low&slow, grillen of pizza? Op een kamado kan dit allemaal. Je zult met deze buitenkeuken al snel in het middelpunt van de belangstelling staan.

Kamado buitenkeuken.

De kamado buitenkeuken maakt buiten nog gezelliger! Buiten is het heerlijk. Zeker met het mooie weer. Barbecueën doet ons denken aan lekker eten, gezelligheid, warmte, fijne mensen en relaxen.

Lange zomeravonden die niet vroeg genoeg kunnen beginnen en laat genoeg kunnen eindigen. Met een fijn barbecue meubel heb je de ruimte om tijdens de voorbereiding al te starten in de achtertuin. Gezellig samen met je gezin en/of je gasten. Zo geniet je nog langer van buiten. Bovendien profiteer je met een buitenkeuken van Barts Meubelen standaard van de volgende opties.

 • Buitenkeukens uit eigen meubelmakerij.
 • Altijd de juiste afmeting.
 • Prachtige afwerking
 • Vele houtsoorten: Steigerhout, Douglas, Eikenhout en Suarhout.
 • Scherpe prijzen

Meest gestelde vragen over de buitenkeuken kamado.

 1. Kunnen we bij jullie ook terecht voor een buitenkeuken inclusief kamado?
  Jazeker, wij hebben verschillende combinatie deals voor de buitenkeuken kamado. Wij zijn erkend dealer van Yakiniku en Grill Guru. Maar ook combinaties met de black basterd en Kamado Joe kunnen wij verzorgen.
 2. Wij hebben al een kamado kunnen we hier een buitenkeuken voor bestellen?
  Dit behoord ook tot de mogelijkheden. Bij deze buitenkeukens kun je direct online aangeven welke kamado jij hebt en dan maken wij het gat in de buitenkeuken op de juiste maat. En het plateau op de juiste hoogte.
 3. Hebben jullie ook een showroom?
  Ja we hebben ook een showroom. We kunnen niet garanderen dat jouw favoriete kamado buitenkeuken model hier opgesteld staat. Maar we proberen altijd een ruim assortiment te laten zien.
 4. Wat is de gemiddelde levertijd?
  De gemiddelde levertijd is afhankelijk van het seizoen en het model. Dit wordt per model aangegeven. Natuurlijk kunt u ook even bellen of mailen om te vragen wat de snelste levertijd op het moment is. Vergeet hierbij niet je woonplaats te vermelden.

Accessoires voor jouw buitenkeuken.

Binnen ons assortiment vindt je natuurlijk ook alle benodigdheden voor jouw barbecue. Denk aan diverse soorten houtskool. Zakken van 4KG, 5KG en 10KG. Maar ook aanmaakwokkels en rookhout. Een marinade injector, diverse meat claws of luxe bbq handschoenen. Bekijk hier alles voor de barbecue.

 • Ruim assortiment
 • Scherpe prijzen
 • Snelle levertijden

Liever een kamado buitenkeuken op maat?

Wij kunnen ook volledig maatwerk leveren voor de buitenkeuken. Zowel van hout als van de combinatie hout en staal. Dit doordat alles in eigen werkplaats wordt vervaardigd. Ook hierbij zijn er weer combinaties mogelijk van een buitenkeuken met kamado of een losse buitenkeuken voor je kamado.

De mogelijkheden voor maatwerk kunt u het beste met ons bespreken tijdens een bezoek. Maar ook per mail kunt u dit aanvragen.

Prachtige winkel met heel degelijke producten en de meubeltjes mogen gezien worden, echte kunstwerken. Heel vriendelijk en behulpzame medewerkers. Kortom TOP. Als Belg speciaal daarheen gereden en heel tevreden.

Valerie Candi
9 maanden geleden

Een aanrader voor meubel op maat! Bart luistert goed naar de wensen en denkt echt mee. Afspraken worden nagekomen en het resultaat is prachtig!

Ellen van den Berg
9 maanden geleden

Alles klopt aan dit nette bedrijf, van de vriendelijke telefoniste tot de vrolijke bezorger. Meubels zien er strak uit, echt kwaliteit. Komen de afspraken stipt na en de levertijd viel alles mee. Ik raad iedereen dit bedrijf aan!

Joost groen
10 maanden geleden