Buitenkeuken met Grill Guru Kamado 200cm

Onze buitenkeukens zijn al jaren onwijs populair. Maar sinds dit jaar, 2023, zijn wij begonnen met combineren van onze buitenkeukens met de kamado’s van het merk Grill Guru, hoofdzakelijk omdat we veel positieve ervaringen hoorden en veel vraag kregen naar deze combinatie. Wij waren al fan van onze combinaties met Yakiniku, maar al zeggen we het zelf.. dit is ook een onwijs leuke set.

Buitenkeuken met Grill Guru Kamado 200cm
buitenkeuken 200cm+grillguru kamado met keramische tegel

Over deze buitenkeuken combinatie

Wij hebben vele combinaties voor de buitenkeuken met een Grill Guru Combinatie. Hierboven zie je de buitenkeuken 200cm + de Grill Guru Large. Deze buitenkeuken wordt gemaakt van onze douglas houten planken. In dit model heb je zowel dichte kastruimte als een open vak onder de kamado. Voor de levering hebben we hier voor het gemak even de zak grill guru houtskool in geplaatst, maar vaak wordt dit vak gebruikt voor de extra bbq accessoires.

Wat is het grootste voordeel van een buitenkeuken op wielen?

Eén van de grootste voordelen van een buitenkeuken op wielen is dat je de vrijheid hebt om hem overal in jouw tuin te plaatsen. Dit betekent dat je niet gebonden bent aan één specifieke locatie in de tuin. Hierdoor kun je altijd optimaal gebruikmaken van de zonnestralen of juist schaduw creëren wanneer dat nodig is.

Waarom gaan voor de Grill Guru Kamado?

Maar wat maakt nou de Grill Guru Kamado zo ideaal in de buitenkeuken op wielen? Deze keramische barbecue biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van barbecueën. Met de juiste technieken en accessoires kun je niet alleen perfect grillen, maar ook roken, stomen en natuurlijk bakken. De Kamado zorgt voor een constante temperatuur, wat betekent dat jouw gerechten gelijkmatig gegaard worden en vol van smaak zijn. Bovendien is deze vorm van barbecuen zuinig in gebruik, waardoor je langer kunt genieten van heerlijke maaltijden zonder overmatig veel houtskool te verbruiken.

Een nieuwe kookervaring voor buiten

Een buitenkeuken op wielen met een Grill Guru Kamado biedt dus eindeloze mogelijkheden om jouw kookervaring naar nieuwe hoogtes te brengen. Of je nu een beginner bent of al jarenlang ervaring hebt in het barbecueën, met deze combinatie kun je altijd experimenteren en nieuwe smaken ontdekken.

Vergelijkbare berichten