|

Maatwerk Buitenkeuken Weber Master Touch Premium 57

Lees meer over deze buitenkeuken op maat van douglas en staal

Wij maakten voor een klant deze buitenkeuken op maat van douglashout en staal voor zijn weber master touch premium 57. Hij is gemaakt naar idee van buitenkeuken Roosendaal met de keramische tegels in het blad, het zwart stalen frame en het warme douglashout.

Maatwerk Buitenkeuken Weber Master Touch Premium 57
Maatwerk Buitenkeuken Weber Master Touch Premium 57

De afmetingen voor deze buitenkeuken weber op maat

Deze buitenkeuken heeft de volgende afmetingen:
– 205cm lang
– 85cm diep
– 85cm hoog

Een kleine uitdaging..

Vooraf zorgde deze buitenkeuken voor de weber wel voor een kleine uitdaging..Het was namelijk nog een beetje zoeken met de afmetingen die we nodig hadden voor het inbouwen van deze weber barbecue. Aan de achterzijde van deze bbq zit bijvoorbeeld een groot scharnier en ook de handgrepen vroegen om wat extra aandacht. Om te zorgen dat dit zeker goed uit zou komen heeft de klant zijn Weber Master Touch Premium 57 bij ons gebracht. Zo konden wij ervoor zorgen dat de maten exact zouden uitkomen.

buitenkeuken op maat voor de weber master touch 57
Maatwerk Buitenkeuken Weber Master Touch Premium 57
buitenkeuken weber master touch 57 douglas met zwart stalen frame
Maatwerk Buitenkeuken Weber Master Touch Premium 57

Details van de buitenkeuken met weber master touch 57

We vertellen graag meer over de onderdelen die samengevoegd zorgen voor de perfecte buitenkeuken voor de weber bbq.

Hoogwaardig douglashout

Deze weber buitenkeuken is niet alleen functioneel maar ook een ware eyecatcher in de tuin. Het gebruik van hoogwaardig douglashout geeft de keuken een natuurlijke en warme uitstraling.

Een zwart stalen frame en zwarte wielen

Het zwarte stalen frame voegt een modern tintje toe aan het geheel en biedt stevige ondersteuning, waardoor de keuken niet alleen mooi, maar ook praktisch en robuust is. De buitenkeuken op wielen biedt niet alleen voldoende ruimte voor keukengerei en accessoires, maar is ook gemakkelijk te verplaatsen naar de gewenste locatie in de tuin.

De keramische tegels in het blad van de buitenkeuken

De keramische tegels in het blad voegen niet alleen een vleugje elegantie toe, maar bieden ook een hittebestendig oppervlak dat ideaal is voor het bereiden van gerechten rechtstreeks van de grill. Bovendien zijn de tegels eenvoudig schoon te maken, waardoor onderhoud een fluitje van een cent is.

De perfecte pasvorm voor de weber master touch 57

Wat deze buitenkeuken echt speciaal maakt, is de perfecte pasvorm voor de Weber Master Touch Premium 57, een favoriet onder barbecuefanaten. Door de afmetingen van de keuken precies af te stemmen op de grill, hebben we ervoor gezorgd dat de klant naadloos kan overstappen van het traditionele barbecuen naar een complete buitenkookervaring.

maatwerk buitenkeuken douglas voor de weber barbecue
Maatwerk Buitenkeuken Weber Master Touch Premium 57
douglas buitenkeuken weber master touch met keramische tegels
Maatwerk Buitenkeuken Weber Master Touch Premium 57

Wil jij ook een buitenkeuken op maat laten maken?

Als buitenkeuken specialist kunnen wij je natuurlijk verder helpen bij het ontwerpen en ontwikkelen van jouw ideale buitenkeuken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bezoek onze locatie!

Vergelijkbare berichten