|

Maatwerk: Douglas buitenkeuken voor compact kamado

Naast onze “vaste” collectie buitenkeukens maken wij natuurlijk ook buitenkeukens op maat. Hieronder zie je een douglas buitenkeuken op maat voor de compact kamado. Aan de rechterkant is er een ronde spoelbak met kraan gemonteerd. Verder biedt deze buitenkeuken veel opbergruimte wat handig is voor al je bbq benodigdheden.

maatwerk douglas buitenkeuken voor compact kamado met tegel en spoelbak + kraan
Maatwerk: Douglas buitenkeuken voor compact kamado

Wij begrijpen de voordelen van een goede buitenkeuken

Als echte barbecue enthousiastelingen begrijpen we dat een goede buitenkeuken niet mag ontbreken in de tuin. En dat als je de mogelijkheid hebt om te kiezen voor een maatwerk ontwerp dit ook vele uitkomsten kan bieden. Een maatwerk douglas buitenkeuken biedt talloze voordelen, zo ben je vrij in de afmetingen, kun je jouw formaat kamado of barbecue doorgeven en bepaal je wat je nodig hebt in het blad. Zo vindt je hier in het blad een van onze antracietgrijze keramische tegels en een ronde spoelbak met kraan.

maatwerk douglas buitenkeuken voor compact kamado met tegel en spoelbak met kraan
Maatwerk: Douglas buitenkeuken voor compact kamado

De voordelen van een spoelbak met kraan in de buitenkeuken op maat

Naast de esthetische waarde biedt een spoelbak met kraan ook praktische voordelen voor jouw buitenkookervaring. Het hebben van een spoelbak vergemakkelijkt namelijk het bereiden van voedsel tijdens de barbecue en het schoonmaken na het barbecueën. Je kunt gemakkelijk groenten wassen, gerechten afspoelen of zelfs handen wassen zonder steeds naar binnen te moeten lopen.

op maat project douglas buitenkeuken voor compact kamado met tegel en spoelbak met kraan
Maatwerk: Douglas buitenkeuken voor compact kamado

De voordelen van een antracietgrijze keramische tegel in het blad

In deze buitenkeuken vindt je een antracietgrijze, keramische tegel van 60x60cm uit onze standaard collectie. Het voordeel hiervan is dat het gemakkelijk schoon te maken is en je hier warme producten op kunt plaatsen. Daarnaast vinden we het een stoere toevoeging aan het complete plaatje.

maatwerk douglas buitenkeuken voor compact kamado met tegel en spoelbak met kraan met open deuren
Maatwerk: Douglas buitenkeuken voor compact kamado

Vergelijkbare berichten