Maatwerk van de meubelmaker

Benieuwd naar de mogelijkheden van maatwerk?

Heeft u een leuk project in gedachten wat maatwerk vereist. Dan bent u zeker aan het juiste adres bij onze meubelmakerij. Maatwerk meubels is namelijk een van onze specialiteiten. Wij werken met massieve houtsoorten en staal.

0A308ECF EB19 41B0 8357 1767FF831478

Ons verhaal begon met maatwerk,
en we hopen dat maatwerk altijd een groot deel van ons verhaal zal blijven.

Ook wij als meubelmakers komen er niet helemaal onderuit. Het snelle leven.. Ook wij zijn gewend geraakt aan de vandaag besteld is morgen geleverd maatschappij. Iets wat natuurlijk niet realistisch is voor op maat gemaakte meubels. Desondanks proberen wij ook maatwerk altijd snel te leveren. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de drukte van de agenda en de behandelingen / stappen die het proces tot het meubel nodig heeft.

maatwerk.3

Onze standaard producten zijn eigenlijk al een begin van het maatwerk.

Alle meubelen die in onze eigen werkplaats worden gemaakt. Dit is vrijwel het hele assortiment op enkele accessoires en stoelen na worden op maat gemaakt. Dit wordt vaak ook al benoemd in de tekst en zie je terug aan de grote hoeveelheid opties die naast het product verschijnt.

Natuurlijk hebben wij geen mega grote loodsen gevuld met al deze meubels. Dit is in welke afmetingen wij denken dat het meubel geschikt is om uit te voeren. Dit meubel kunt u dan volgens die specificaties direct online samenstellen. Natuurlijk kan het zijn dat u een meubel uit de collectie erg leuk vindt maar een kleine wijziging wilt.. bijvoorbeeld het meubel in spiegelbeeld of een lade erbij/eraf. Dit is geen probleem. Dit kunnen wij makkelijk aanpassen en vrijwel direct telefonisch met u regelen. Langskomen of mailen mag natuurlijk ook. Maar wat als u een meubel zoekt dat volledig op maat gemaakt moet worden?

Hoe zit het met uitgebreid maatwerk?

Het bespreken van maatwerk meubels, aanleveren van informatie en het uitwerken hiervan.

Het is natuurlijk ook heel goed mogelijk dat u al eens iets bent tegengekomen of zelf een leuk idee heeft bedacht dat u door ons wilt laten maken. Wij helpen u graag om uw perfecte meubel te maken. Als u zelf al tekeningen / schetsen of voorbeelden hebt is het makkelijk dan kunt u deze meenemen tijdens een bezoek/afspraak in onze showroom of mailen. Heeft u wel een beetje een idee maar moeite om dit zelf uit te werken. Plan dan een afspraak via onze contactpagina. 

Tijdens een bezoek laten we u de mogelijkheden zien. De diverse materialen en eventueel voorbeelden van vergelijkbare projecten (mits we die hebben uiteraard).

Heeft u maatwerk wat volledig bij u thuis moet worden ingemeten en uitgevoerd bent u helaas niet aan het juiste adres bij ons. Wij werken volledig vanuit onze eigen locatie. Maatwerk is dus alleen mogelijk als u zelf de afmetingen kunt opnemen en wij het project hier kunnen uitvoeren. Uiteraard kan onze chauffeur de meubels wel bezorgen en monteren. Twijfelt u of wij kunnen helpen met uw project? Neem dan contact met ons op.

We hopen je snel te ontmoeten in onze showroom / werkplaats!

maatwerk.2

Een afspraak plannen in onze showroom voor maatwerk >>>>>