Maatwerk meubelen

Wij zijn al 10+ jaar de specialist in maatwerk meubelen. In onze webshop heb je bij vrijwel alle kasten, tafels, tv-meubelen etc. al de mogelijkheid om de meubels in vele afmetingen en afwerkingen samen te stellen. Maar daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook volledig maatwerk.

Voorbeelden maatwerk meubels

Wij delen hier een voorbeeld van een maatwerk project van afgelopen periode. Naar aanleiding van een rondje op de website kwam een echtpaar langs om te kijken of wij een mooie kast konden ontwerpen voor in hun woning. Na een bezoekje van ongeveer 45 minuutjes hadden we alle wensen op papier: afmetingen, materialen, eventuele extra maten voor tussenruimtes van de planken. Daarna word door Kimberly alles uitgewerkt in het tekenprogramma en gingen wij na akkoord aan de slag met de kast op maat. Hieronder delen wij het resultaat.
Gemiddelde tijd van eerste bezoek tot levering: 6 weken

kast op maat staal met steigerhout - schets (deel1)
kast op maat staal met steigerhout - resultaat (deel2)

De klanten van onderstaand voorbeeld waren op zoek naar een passende kast voor in hun nieuwe woning en waren erg onder de indruk van onze visgraat kast, alleen was deze wel iets aan de grote kant. Voor deze klant hebben wij dit model aangepast naar de afmetingen die wel goed uitkwamen in de nieuwe woning. Uiteraard werden ook hier nog even de nodige tekeningen voor gemaakt en gedeeld voor goedkeuring met de klant. Zie hieronder de schetsen en het resultaat.

kast op maat met visgraat motief - deel1-schets
kast op maat met visgraat motief -deel2-resulaat

Heeft u een leuk project in gedachten wat maatwerk vereist. Dan bent u zeker aan het juiste adres bij onze meubelmakerij. Maatwerk meubels is namelijk een van onze specialiteiten. Wij werken met massieve houtsoorten en staal.

Waar kun je ons vinden?

Onze werkplaats en bezoeklocatie zijn te vinden in Heerle, een klein dorp tussen Roosendaal en Bergen op Zoom. Maar onze meubelen bezorgen wij door het hele land en een deel van België.

showroom barts meubelen
showroom barts meubelen kleurstalen etc
showroom barts meubelen sfeerplaatje

De levertijd van maatwerk

De gemiddelde levertijd van een maatwerk meubelen ligt tussen de 2 en 8 weken.

Onze “standaard” meubelen zijn al een begin van maatwerk

Onze tafels, kasten, tv-meubelen, dressoirs etc. worden gemaakt in eigen werkplaats. Hierdoor bieden wij direct bij het product al veel mogelijkheden om deze naar eigen wens samen te stellen. Hierdoor is het natuurlijk al een beetje maatwerk, het enige wat hierbij al wel bepaald zal zijn is de vormgeving.

Natuurlijk kan het zijn dat je een meubel uit de collectie erg leuk vindt maar hieraan een kleine wijziging wilt.. bijvoorbeeld het meubel in spiegelbeeld of een lade erbij/eraf. Dit is geen probleem. Dit kunnen wij makkelijk aanpassen en vrijwel direct telefonisch met u regelen, natuurlijk kun je hier ook voor langskomen of mailen. Contact opnemen en openingstijden winkel

0A308ECF EB19 41B0 8357 1767FF831478
Maatwerk meubelen

Volledig maatwerk: van eerste indruk tot het meubel bij je thuis

Ben je benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? Leuk, we worden altijd enthousiast van samen sparren over de mogelijkheden of jouw droomtekening tot leven brengen. Er zijn meerdere manieren om maatwerk bespreekbaar met ons te maken. Je kunt een bezoekje brengen aan onze locatie, telefonisch contact met ons opnemen of een mail sturen.

Afhankelijk van de wensen, hoe concreet het plan al is en de vragen die wij eventueel nog hebben zullen we dan hiermee aan de slag gaan. Mocht je al een volledige schets aanleveren zullen wij bekijken of alles hieraan klopt of dat wij nog bijzonderheden tegenkomen en reageren met een vrijblijvende offerte. Heb je een “ruw” plan zullen we samen aan de slag gaan om deze vorm te geven, middels vragen en tekeningen.

En mocht je bij ons langskomen gaan we natuurlijk samen aan tafel om de mogelijkheden door te nemen. Proefstalen te bekijken en je te voorzien van alle uitleg en informatie die je nodigt hebt. We hopen je snel te mogen ontmoeten om deel uit te maken van jouw maatwerk plannen. Ons adres, de openingstijden en telefoon nummer.

De prijzen van maatwerk

We weten dat het woord maatwerk behoorlijk kan afschrikken. Maatwerk is bij sommige bedrijven en in sommige branches namelijk de sleutel tot het vragen van belachelijk hoge prijzen. Wij houden hier niet van. Maatwerk is bij ons een rekensom van materialen en arbeid, zodat er een eerlijke prijs ontstaat en je een investering doet in meubels die het waard zal zijn.

  • Hoge kwaliteit massieve materialen dus een investering voor de lange termijn
  • Je betaald voor de tijd en het materiaal, niet voor een dure designstudio of vele tussenpersonen.

Meer maatwerk projecten bekijken?