Houten keukenblad boomstam (40)

328,00 € 328 m2Levertijd 1-3 weken

Wat dacht jij van een mooi, uniek aanrechtblad van echt hout. Onze massief eikenhouten aanrechtbladen van eikenhout geven jouw keuken een unieke uitstraling. Wij lijmen deze keukenbladen volledig op maat in eigen werkplaats.

Totaal Oppervlak (m²)
Product prijs
Artikelnummer: KKBL1654345 Categorie:

Beschrijving

Houten keukenblad boomstam (40)

Wat dacht jij van een mooi, uniek aanrechtblad van echt hout. Onze massief eikenhouten aanrechtbladen van eikenhout geven jouw keuken een unieke uitstraling. Wij lijmen deze keukenbladen volledig op maat in eigen werkplaats.

Eikenhouten keukenblad boomstam (40)

Deze houten keukenbladen worden gemaakt van massief eikenhout +/- 40 a 45mm dik. Hierin kun je kiezen om je keukenblad te laten licht of donker te laten stoppen. Dit houdt in dat de scheurtjes / noesten worden gevuld zoals te zien in de foto’s. In de opmerkingen kun je hierbij de voorkeur doorgeven.

Houten keukenblad boomstam (40) op maat

Vaak moeten er bij een keukenblad uitsparingen gecreëerd worden. Denk hierbij aan de uitsparing voor je wastafel en inductieplaat. Hiervoor kun je  aanvullend op de bestelling een tekening doorsturen dan zullen wij dit voor je in orde maken. Meer vragen hierover kunnen we het beste telefonisch of bij ons in de showroom/werkplaats bespreken.

Meer over houten keukenblad boomstam (40)

  • Massief eikenhouten blad van +/- 40 a 45 mm dik.
  • Van rustiek eikenhout.
  • Scheur / noest naar eigen voorkeur gestopt.
  • Met een rechte zijde aan de achterkant en zijkanten.
  • Een boomkant aan de voorzijde.
  • Standaard voorzien van een beschermende coating (mat).

Afwerking houten keukenblad boomstam (40)

Uiteraard wordt het blad netjes glad geschuurd en voorzien van een beschermende coating. Deze coating zorgt dat je het blad gemakkelijk schoon kunt houden. Standaard is dit een matte coating. Deze zorgt ervoor  zodat je hem gemakkelijk schoon kunt maken.

Onderhoud houten keukenblad boomstam (40)

Bestel direct de guard onderhoudsspray mee. Dit onderhoudsmiddel zorgt voor een optimale bescherming gedurende de jaren voor jouw eiken wandplank. Een makkelijk product dat perfect samenwerkt en vrijwel onmisbaar is voor vochtige ruimtes of wandplanken die regelmatig met vocht/slijtage te maken hebben. Meer over het product en bestellen >>

Uitsparingen keukenblad boomstam (40)

Zoek je nu een aanrechtblad met hele aparte hoekjes of uitsparingen en twijfel je over de mogelijkheden. Dan is het wellicht het makkelijkste om eerst even contact met ons op te nemen.

Combineer je houten keukenblad boomstam met matchende items.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houten keukenblad boomstam (40)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *