Ontdek ons industriële tv meubel voor in Barendrecht

Welkom bij Barts Meubelen, jouw bestemming voor hoogwaardige industriële tv meubels in Barendrecht. Onze passie ligt in het creëren van prachtige meubelstukken die de perfecte combinatie bieden van: stoer metaal, warm hout en een unieke stijl. Ontdek ons assortiment tv meubelen gemaakt van massief hout en staal in eigen werkplaats. Bekijk onze collectie industriële tv-meubelen i.c.m. eikenhout.

industriële tv meubelen
Industriële tv meubel in Barendrecht 
volledig op maat gemaakt
Industriële tv meubel in Barendrecht 
in eigen werkplaats
Industriële tv meubel in Barendrecht 

Duurzame kwaliteit en maatwerkopties

Wij streven naar niets minder dan de hoogste kwaliteit in al onze producten. Elk industrieel tv meubel wordt met zorg en vakmanschap vervaardigd uit massief eikenhout in combinatie met staal. Of je nu kiest voor een van onze standaardmodellen of maatwerk verkiest, bij Barts Meubelen ben je verzekerd van een meubelstuk dat perfect past bij jouw wensen en behoeften.

Of je nu een gezin bent dat op zoek is naar een praktisch en stijlvol meubelstuk om jullie woonkamer compleet te maken, of een stel dat op zoek is naar een uniek industrieel pronkstuk, bij Barts Meubelen vind je wat je zoekt. Onze tv meubels zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse huishoudens en stellen, en bieden een veelzijdige oplossing voor elke ruimte.

Maatwerk: Een industrieel tv meubel laten maken voor in Barendrecht

Heb je een specifiek ontwerp in gedachten dat je niet kunt vinden in ons standaard assortiment? Geen probleem! Bij Barts Meubelen bieden we ook meer dan voldoende maatwerkopties aan, zodat je jouw droommeubel kunt laten creëren.

Misschien heb je al een meubelstuk binnen ons assortiment gevonden waar je enkele aanpassingen aan zou willen maken. Misschien heb je zelfs al een eigen ontwerp dat je graag wilt laten realiseren. Of misschien heb je slechts een vaag idee van wat je wilt. Wat je situatie ook is, wij staan klaar om je te helpen bij het verwezenlijken van jouw ideale tv meubel.

Hoe verloopt het proces voor een maatwerk tvmeubel?

Hoe werkt ons maatwerkproces? Allereerst bekijken we of je wensen al duidelijk zijn, of dat het nodig is om een afspraak bij ons op locatie te plannen om deze te verfijnen. Tijdens deze afspraak bespreken we de materialen, afmetingen en vormgeving. Op basis hiervan maken we een indicatie van de kosten voor het maatwerk.

Als de kostenindicatie naar wens is, gaat het proces verder met onze collega, Kimberly, die gespecialiseerd is in het gebruik van 3D-programma’s. Zij zal alles voor je uittekenen en een complete offerte opstellen, inclusief gedetailleerde tekeningen. Op deze manier krijg je een eerste indruk van hoe jouw nieuwe meubelstuk eruit zal zien. Natuurlijk staan we open voor eventuele aanpassingen in overleg met jou. Pas wanneer alles naar tevredenheid is, gaat het ontwerp door naar de werkplaats.

Vanaf dit punt bedraagt de levertijd om het industriële tv meubel bij jouw in Barendrecht te leveren meestal nog 3-5 weken.

Enkele voorbeelden van maatwerk projecten in de afgelopen periode:

maatwerk-voorbeeld-houten-tv-meubel-met-staal-van-barts-meubelen
Industriële tv meubel in Barendrecht 
maatwerk voorbeeld van tv meubelen van eikenhout en staal
Industriële tv meubel in Barendrecht 
maatwerk voorbeeld tv meubelen
Industriële tv meubel in Barendrecht