Industriële kast Amstelveen

Op zoek naar een industriële kast voor jouw woning in Amstelveen? Bijvoorbeeld voor de woonkamer of in de keuken. Of je nu op zoek bent naar een grote stoere kast of een smalle kast met veel opbergruimte. Bij Barts Meubelen zal je zeker de perfecte industriele kast gaan vinden.

Stel de industriële kast voor in Amstelveen zelf samen

Of u nu op zoek bent naar een industriële boekenkast, een dressoir of een stoere industriële buffetkast. Bij ons is alles mogelijk en grotendeels ook nog naar eigen wens samen te stellen. Waar moet u dan aan denken qua opties voor de industriële kast Amstelveen?

  • Het houtsoort
    steigerhout, eikenhout, boomblad,…
  • De mogelijkheden voor het behandelen van het stalen frame van de kast.
    Niet behandelen, transparant spuiten, zwarte poedercoating, matzwarte poedercoating, antraciet poedercoating, witte poedercoating.
  • De afmetingen voor industriële kast Amstelveen.
    Hoog, laag, smal, diep, Breed, Wandvullend?
  • Kleuren en/of coating op het hout.

Jouw industriele kast in Amstelveen

Nog op zoek naar een industriële kast Amstelveen. Bijvoorbeeld een mooie boekenkast van staal of een combinatie van meerdere  kasten zoals hierboven. Alles is mogelijk en kan op maat voor u worden gemaakt.

Van industriele wandkast tot prachtige wandplank met stalen beugels. Bij ons is alles zelf samen te stellen. Zo kunt u kiezen voor een mooie matzwarte poedercoating op het staal. Of laat het staal transparant spuiten, voordelig en met een stoer resultaat. Ook qua houtsoorten zijn er natuurlijk meerdere mogelijkheden.

industriele kast jesper

Industriele kast Jesper stel je hier in alle afmetingen online samen

Wandkast vintage eik en staal in Heerhugowaard

Bekijk hier een grote wandkast die we op maat maakte voor een klant in Heerhugowaard

Moderne kast eik en staal in de kleur morning wood

Deze moderne kast staat in de kleur: morning wood en is in de basis van eikenhout en staal.

woonkamerkast op maat laten maken door barts meubelen

Benieuwd naar de mogelijkheden van maatwerk meubelen?

Bekijk meer industriele wandkasten van hout en staal

Hieronder een korte impressie van ons aanbod. Hierin vindt u industriële buffetkast, dressoirs, computerkasten, wandkasten, vakkenkasten en boekenkast. Natuurlijk ook voor mooie accessoires zoals een wandrek industrieel. Een blinde wandplank of een wandplank met stalen beugels. En wat dacht je van opbergmeubelen van hout en staal zoals een garderobekast of speelgoedkast.

Industriële kast Amstelveen door Barts meubelen

Uw maatwerkspecialist vindt u in Heerle NB. Dit is ongeveer 60 minuten vanaf Amstelveen. Wij hebben hier onze werkplaats en een kleine showroom. Hier bent u van harte welkom om met ons de mogelijkheden te bespreken.

Stelt u de Industriele kast liever online samen? Geen probleem. Door middel van onze eigen bezorgservice brengen we de nieuwe kast graag bij u thuis. Zo krijgt ook u de industriele kast gemakkelijk en snel in Amstelveen.