Boomstamtafel Dordrecht; Alles wat je wilt weten

Woon jij in of rondom omgeving Dordrecht en ben jij op zoek naar een mooie, stevige boomstamtafel waar je lang plezier van wilt hebben.
Bekijk dan zeker eens ons assortiment boomstamtafels. Wij vinden namelijk dat wij uitzonderlijk boomstamtafels leveren, prachtige tafels die je niet overal zo zult tegenkomen.
Dit klinkt natuurlijk als het zoveelste verkooppraatje maar wij leggen op deze pagina graag uit waarom wij onze boomstamtafels zoveel mooier vinden. 

Waarom vinden wij onze boomstamtafel zo bijzonder?

Onze boomstamtafels worden gemaakt van eikenhout, verlijmd in eigen werkplaats. Nu is dat niet wat onze tafels bijzonder maakt, eiken boomstamtafels worden namelijk allemaal verlijmd. Wat maakt dit wel bijzonder?

 • Onze boomstamtafels worden gemaakt van brede lamellen.
  De breedte van de lamellen is echt heel bepalend voor de uitstraling van de boomstamtafel. Door de boomstamtafels te verlijmen van brede lamellen ziet hij er het natuurlijkst uit. Iets wat zorgt dat jouw nieuwe eettafel een luxe, rustige uitstraling krijgt.
 • Kies jij voor een opgedikt blad klappen wij de randen om voor een mooie spiegel.
  Het kan zo zijn dat je een heel dik blad zou willen of dat je een beetje op de prijs wilt besparen door een wat dunner massief blad te kiezen met een optische rand. Wij kiezen er dan voor om de kopse kanten van de tafel te spiegelen. Zo blijft het een mooi geheel.
 • Wij sorteren het eikenhout op kleur.
  Naast brede lamellen vinden wij ook sortering op kleur erg belangrijk. Als je namelijk 3 totaal verschillende lamellen zou gebruiken krijgt jouw tafel nog niet het gevoel van samenhang. En laat dit bij een boomstamtafel nu juist heel belangrijk zijn. Natuurlijk is 100% dezelfde kleur niet altijd mogelijk, het blijft een natuurproduct.
 • Ruime keuze aan kleurbehandelingen voor de boomstamtafel.
  Het kan dat je toch een ander tintje zou willen dan het originele eikenhout. Dat is geen probleem door ons grote assortiment kleuren voor op het eikenhout.
 • Keuze voor het vullen van noesten/scheurtjes.
  Wij werken met rustiek eikenhout wat betekend dat een scheurtje en een noest onderdeel zijn van jouw nieuwe boomstamtafel. Dit draagt positief bij aan de natuurlijke uitstraling van jouw boomstamtafel. Maar het is natuurlijk niet altijd praktisch. Daarom heb je bij ons de keuze om deze donker of licht te laten vullen. Passend bij jouw persoonlijke voorkeur.
 • Je bent volledig vrij in het kiezen van de afmeting.
  Omdat onze boomstam tafelbladen in eigen werkplaats worden gemaakt ben je heel vrij in het bepalen van de afmeting. Wil jij dus een tafel van 268 cm lang, geen probleem! Bij de breedte van een boomstamtafel moet je natuurlijk wel rekening houden dat hier wat verschil in kan zitten door de natuurlijk gevormde boomstamkant.
 • Bekijk hier al onze boomstamtafels.

Enkele voorbeelden van de boomstamtafels die wij kunnen leveren in Dordrecht.

Uiteraard kunnen wij nog veel meer boomstamtafels maken als het assortiment dat je online kunt vinden. Wij hebben een groot assortiment tafelpoten en het blad kun je zo personaliseren dat het perfect past bij jouw wensen. Kun je dus online de juiste combinatie niet vinden, neem contact met ons op of bezoek onze showroom te Heerle NB, 40 minuutjes vanaf Dordrecht.

De boomstamtafel wordt gratis thuisbezorgd in Dordrecht

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat het de moeite waard is om het verschil minimaal te komen bekijken in onze kleine showroom te Heerle NB, een dorpje naast Roosendaal. Dit is een kleine 40 minuten rijden vanaf Dordrecht. Natuurlijk kan bestellen ook online en wordt de boomstamtafel gratis thuisbezorgd in heel Dordrecht en omgeving.

Kom langs of bestel de boomstamtafel dordrecht direct online

De boomstamtafel leveren wij gratis bij u thuis in Dordrecht. Het enige wat u eventueel nog extra kan kiezen is om deze door de chauffeur op uw gekozen onderstel te laten monteren. Maar dit kunt u natuurlijk ook zelf doen.

Bekijk al onze boomstamtafels