Bartafel in Antwerpen

Op zoek naar een Bartafel in Antwerpen? Bij ons vindt je een groot assortiment bartafels voor in de eethoek. Verkrijgbaar in verschillende hoogtematen, breedtematen en lengtematen zodat er altijd een formaat is die aansluit bij de ruimte en jouw wensen.

Hoeveel personen aan de bartafel in Antwerpen?

Afhankelijk van de grootte van het gezin en het doel van de bartafel wil je dat er een X aantal stoelen aan de bartafel passen. Is het een gezellig zitje voor 2 personen. Moet het een familietafel worden of een extra plekje waar je met vrienden kunt borrelen? Misschien komt hij wel op het kantoor voor de vrijdagmiddagborrel.

De vormgeving van de bartafel in Antwerpen

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de vormgeving van de bartafel in Antwerpen. Hoofdzakelijk hebben ze een eikenhouten blad en een stalen onderstel, maar houten onderstellen zijn natuurlijk ook geen enkel probleem. Bij ons wordt de bartafel namelijk in eigen werkplaats geproduceerd. Zo vindt je dan ook bartafels voor verschillende woonstijlen

  • Industrieel
  • Landelijk
  • Modern
  • Loftstijl
  • Scandinavisch

Levertijd van de bartafel in antwerpen

De gemiddelde levertijd van de bartafels in Antwerpen is 3-5 weken.

Maatwerk bartafels

Heeft u zelf een gave bartafel gevonden op het internet? Bijvoorbeeld op Pinterest? Of heb je een mooie bartafel in ons online assortiment gezien die je in een afwijkende maatvoering zou willen. Dat is natuurlijk geen enkel probleem voor onze vakmannen. Neem contact met ons op via de mail of telefoon of kom langs in onze showtuin om de mogelijkheden te bespreken.

De Bartafel in het echt bekijken?

Liever onze eetkamertafels in het echt komen bekijken? Natuurlijk! Wij hebben een kleine maar gezellige showroom bij onze werkplaats te Heerle, Roosendaal. Ongeveer 30-40 minuten rijden vanaf Antwerpen.
Tip. Combineer het met een uitstapje naar Rosada, dit is slechts 5 minuutjes met de auto vanuit onze locatie.