Eikenhouten boomstam bartafel (40)

Vanaf435,90Levertijd 1-4 weken

Binnen ons assortiment eikenhouten bartafels vindt je deze eikenhouten boomstam bartafel met stalen X-poot. Deze bartafel heeft een prachtig massief eikenhouten boomblad van maar liefst 4cm dik. Verder stel je hem naar eigen wens samen

afmetingen

onderstel

coating onderstel staal

coating blad

montage

Productprijs: 435,90
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095423981924 Artikelnummer: BT_01 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Eikenhouten boomstam bartafel (40)

Binnen ons assortiment eikenhouten bartafels vindt je deze eikenhouten boomstam bartafel met stalen X-poot. Deze bartafel heeft een prachtig massief eikenhouten boomblad van maar liefst 4cm dik. Verder stel je hem naar eigen wens samen

Keuzes voor de eikenhouten boomstam bartafel (40)

  • Keuze uit: 1 tafelpoot en 1x wandmontage of 2 tafelpoten
  • Keuzes voor de hoogte: 90cm, 95cm of 110cm
  • Keuze voor het onderstel: kies uit diverse behandelingen
  • Hout behandelen: Keuze voor een beschermende coating
  • Keuze stoppen scheur/noest: niet stoppen, licht of donker

Kenmerken voor de eikenhouten boomstam bartafel (40)

  • Eikenhouten boomblad van 4cm dik verlijmd van brede lamellen
  • Stalen X-poten van koker 4x4cm
  • Direct online in vele afmetingen (maatwerk per mail)

De eikenhouten boomstam bartafel op de foto

Deze eikenhouten boomstam bartafel (40) met stalen X-poot op de foto heeft een een blad van 200 cm breed x 70 cm diep. Het blad is voorzien van de coating en de stalen X-poot is transparant gespoten. De scheur/noest op de foto zijn donker gestopt.

Tafelpoten voor de eikenhouten boomstam bartafel

Voor deze eikenhouten bartafel heeft u de keuze uit 1 stalen X-poot en een eikenhouten lat voor muurmontage of 2 stalen X-poten.

Keuze voor 1 tafelpoot en muurmontage

Kiest u voor 1 poot dan krijgt u van ons kosteloos een eikenhouten lat die u aan de muur kunt bevestigen hierop schroeft u dan het blad weer vast. Hierbij leveren wij wel de schroeven mee om het blad aan de lat te bevestigen, maar geen schroefwerk voor de montage van de lat aan de muur.

Ook dient u er rekening mee te houden dat wij geen meubelen aan muren ed. mogen bevestigen. Dus kiest u voor montage i.c.m. 1 poot en een muur lat kunnen wij helaas alleen de stalen X-poot voor u monteren. Bij 2 stalen X-poten wordt de tafel uiteraard i.c.m. bezorging volledig ter plaatsen gemonteerd.

Over het eikenhouten blad van de eikenhouten boomstam bartafel

Deze eikenhouten boomstam bartafel is bedoeld voor binnen. Wij gebruiken hiervoor kd gedroogd eikenhout. Verder werken wij met rustiek eikenhout. Rustiek eikenhout mag scheurvorming / noest bevatten zoals u ook op de foto’s zal terugzien. Deze kunnen we naar wens licht of donker stoppen zodat er geen vuil in kan komen.

Coating op het blad voor deze eikenhouten boomstam bartafel

Wij werken met een transparante, matte coating. Deze laag is vrijwel onzichtbaar maar beschermt het blad tegen vlekjes door vocht / knoeien. Eventueel is deze nog extra te onderhouden met de onderhoudsspray.

Montage van de eikenhouten boomstam bartafel

Indien gewenst kan de chauffeur het blad en de poten voor u monteren bij levering. Hiervoor betaald u dan een kleine meerprijs. Let op. Deze optie is alleen mogelijk i.c.m. bezorging. Kiest u voor geen montage dan leveren wij uiteraard wel de benodigde bevestigingsmaterialen mee. Er zijn geen gaten voorgeboord in het blad  zodat u de plaats van de poot onder het blad tijdens de montage nog zelf kunt bepalen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eikenhouten boomstam bartafel (40)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *