Douglas tuinbank

Vanaf 445,00

Deze douglas tuinbank is echt een plaatje voor in iedere tuin. De sierlijke vormen in combinatie met de uitgefreesde vlakken op de rugleuning maakt deze douglas tuinbank echt uniek.

afmeting *

behandeling met douglas-olie *

strakke kussenset voor de zitting (sunproof) *

kleur kussens sunproof *

nanoskin coating *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze douglas tuinbank ziet er niet alleen leuk uit maar heeft ook nog een handige opbergklep.

Deze douglas tuinbank heeft een stoere maar toch sierlijke uitstraling. De mooie sierlijke vormen in combinatie met de uitgefreesde vlakken op de rug geven deze bank een unieke uitstraling. Verder is de klep in de bank natuurlijk ontzettend handig om wat spullen in op te bergen.

Douglas wordt veel gebruikt voor in de tuin, je kunt er bijvoorbeeld prachtige overkappingen, tuinhuisjes en schuttingen van maken. Behalve dat douglas zich kenmerkt door zijn unieke kleur heeft douglas hout ook een redelijk lange levensduur. Douglas heeft buiten zonder behandeling namelijk een levensduur van 10 – 15 jaar.

Afmetingen

Tussen de opties kunt u zelf de lengte maat van de tuinbank kiezen.
De zithoogte van deze bank is 50 cm en de hoogte van de grond tot en met de rugleuning is 120 cm.
De hoogte van de armleuning is 70cm en de totale diepte van de bank is 50 cm.

Behandeling

Het nadeel aan hout buiten is dat het snel vergrijsd. Om dit te voorkomen adviseren wij u uw douglas tuinbank te behandelen met een speciale douglas-olie. Tussen de opties kunt u kiezen om dit door ons te laten doen. Maar dit kunt u uiteraard ook zelf doen. Wij adviseren deze behandeling iedere 2 jaar te herhalen. Meer informatie over het behandelen van douglashout vind u op de pagina behandelen van douglashout.

Montage

Deze douglas tuinbank wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Het is dus belangrijk dat u zelf controleert of dit meubel (met de afmetingen naar uw keuze) compleet gemonteerd naar de juiste plaats in huis past. Ook voor afhalen is het natuurlijk belangrijk dat u zorgt dat de bank compleet gemonteerd vervoerd kan worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Douglas tuinbank” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.