Vakkenkast eikenhout en staal 5

Vanaf725,00Levertijd 2-6 weken

Deze vakkenkast eikenhout en staal 5 is onwijs stoer en bied genoeg ruimte om uw mooiste woonaccessoires in te zetten. Tussen de opties vindt u verschillende afmetingen en behandelingen.

afmetingen

coating eiken (buitenzijde)

coating staal

Productprijs: 725,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 37584 Categorie:

Beschrijving

Deze vakkenkast eikenhout en staal 5 krijgt door de smalle stalen kokers een subtiele maar luxe uitstraling.

Deze vakkenkast eikenhout en staal 5 is gemaakt van stalen koker van 20 x 20 mm en is ingelegd met rustiek eikenhout van +/- 18 mm dik. In de open vakken kan u al uw mooiste woonaccessoires kwijt.

Afmetingen

Deze vakkenkast eikenhout en staal 5 is standaard 40 cm diep.
Tussen de opties kiest u zelf de hoogte en breedte maat.

De vakkenkast eikenhout en staal 5 op de foto is 160 cm breed en 220 cm hoog.

Afwijkende afmetingen?

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u zelf de afmetingen bepalen. Zoals u ziet vindt u bij dit product al een aantal afmetingen bij de opties. Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.

Bij de vakkenkast eikenhout en staal 5 is heeft het staal een zwarte poedercoating gehad.

Transparante coating op het eiken

Tussen de opties vindt u de keuze voor een transparante coating op het eiken. Wat houd dit in? Het eikenhout van de kast is onbehandeld en daardoor gevoelig voor vlekjes/kringen. Wilt u bijvoorbeeld een plantje in de kast gaan zetten waarbij de kans aanwezig is dat er water op het eiken zal komen adviseren wij zeker te gaan voor de transparante coating. Deze coating is waterafstotend, maar toch mat en geeft daardoor een minimaal kleurverschil.

Montage

Deze vakkenkast eikenhout en staal 5 wordt compleet gemonteerd geleverd. Het is daarom belangrijk dat u goed controleert of de kast in zijn geheel bij u naar binnen past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vakkenkast eikenhout en staal 5” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *