Tv-meubel gebrand eikenhout en staal Aron

Vanaf600,00levertijd 2-6 weken

Tv-meubel gebrand eikenhout en staal Aron is stoer en industrieel en leveren wij in vele afmetingen.
Hieronder stelt u dit tv-meubel naar uw eigen wens samen.

afmetingen

coating eiken (buitenzijde)

coating staal

Productprijs: 600,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095439444444 Artikelnummer: 1673541341 Categorie: Tag:

Beschrijving

Tv-meubel gebrand eikenhout en staal Aron is een stoer industrieel tv-meubel.

Is een traditioneel tv-meubel niet jou ding? Dit tv-meubel is stoer, eenvoudig en past perfect in een industriële woonstijl. Het gebrande eikenhout van maar liefst 9 cm dik i.c.m. het stalen frame zorgt voor een prachtig stoer totaalplaatje.

Afmeting voor dit industriële tv-meubel.

De hoogte van dit tv-meubel is standaard 50 cm hoog.
De lengte en diepte bepaalt u zelf tussen de opties.

Het stalen frame van tv-meubel eikenhout en staal Aron.

Het stalen frame van dit tv-meubel wordt gemaakt van een stalen strip van 12 cm breed en 1 cm dik.

Het eikenhouten blad van dit tv-meubel.

Het eikenhouten blad van dit tv-meubel wordt gemaakt van prachtige, dikke eikenhout balken die worden geborsteld en gebrand. Dit geeft het meubel een unieke, stoere uitstraling die helemaal past in het woonbeeld van nu. Deze balken hebben een dikke van maar liefst 9 cm (massief!).

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal van dit tv-meubel eikenhout en staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens voorzien van een professionele poedercoating. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.

Hoe is het tv meubel op de foto samengesteld?

Het tv-meubel gebrand eikenhout en staal Aron op de foto is 190 cm lang x 40 cm diep en heeft de standaard hoogte van 50 cm.
Het stalen frame is voorzien van een matzwarte poedercoating.

Maatwerk tv meubelen

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een aantal afmetingen. Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Dit tv-meubel eikenhout en staal word compleet gemonteerd geleverd (en is niet demontabel). Wilt u dit product komen afhalen is het dus verstandig om te controleren of dit in uw auto / busje gaat passen. En ook voor bezorging is het handig dat u even controleert of het meubel in zijn geheel naar de juiste plaats in huis past.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tv-meubel gebrand eikenhout en staal Aron” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *