Steigerhouten bank Patrick

Vanaf 145,00levertijd 3-6 weken

Steigerhouten bank Patrick is een leuke bijzetbank om te combineren met steigerhouten tafel Patrick. Maar natuurlijk ook erg leuk om los weg te zetten.

Afmeting *

houtsoort *

kleurbehandeling *

coating (buitenzijde) *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 1489 Categorie:

Beschrijving

Deze steigerhouten bank Patrick is een stevige bijzetbank voor een leuke prijs.

Nog op zoek naar een stevige bijzetbank? Deze steigerhouten bank Patrick is perfect te combineren met de steigerhouten tafel Patrick. Deze bank is ideaal voor als er veel kinderen over de vloer komen. Naast het feit dat het praktisch is, is een bankje aan tafel ook erg gezellig.

Afmetingen

De steigerhouten bank Patrick is in verschillende breedtes verkrijgbaar.
Deze bank is standaard 40 cm diep en heeft een zitting van 50 cm hoog.

Deze steigerhouten bank Patrick op de foto is 200 cm breed.

Houtsoort

Tussen de opties heeft u de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

Deze steigerhouten bank Patrick van de foto is gemaakt van old-look steigerhout.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we natuurlijk niet alleen de keuze voor het steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Deze steigerhouten bank Patrick is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Maatwerk

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een aantal vaste afmetingen. Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat meestal geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Kwaliteit

In onze werkplaats worden alle steigerhouten meubelen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt het meubel in elkaar gezet en wordt deze nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt het meubel voor de laatste keer licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Montage

Deze steigerhouten bank Patrick wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Het is dus belangrijk dat u zelf controleert of dit meubel (met de afmetingen naar uw keuze) compleet gemonteerd naar de juiste plaats in huis past. Ook voor afhalen is het natuurlijk belangrijk dat u zorgt dat de bank compleet gemonteerd vervoerd kan worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten bank Patrick” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *