Eikenhouten boomblad tafel (40) met stalen onderstel

Vanaf646,44Levertijd 1-4 weken

Eikenhouten boombladtafel (40) met stalen onderstel is een tafel die bijna volledig zelf samen te stellen is. Het enige dat vast staat is de dikte van het tafelblad.Het blad is namelijk een prachtig verlijmd boomblad van 40 – 45 mm dik. Verder bepaalt u de afmetingen en het onderstel nog zelf tussen de keuzes hieronder.

» Boombladtafel van rustiek eikenhout.
» Massief verlijmd blad van 40mm dik met boomrand
» In meerdere afmetingen direct online te bestellen.
» Kies hieronder zelf het stalen onderstel inclusief poedercoating.
(het voordeligste onderstel is al bij de prijs inbegrepen)

afmeting blad *

stalen onderstel

coating onderstel staal

coating blad

montage

Productprijs: 646,44
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095423364352 Artikelnummer: 10095 Categorie: Tag:

Beschrijving

Eikenhouten boomblad tafel (40) met stalen onderstel.

Wij hebben een ruim assortiment eikenhouten boomtafels. Waaronder deze eikenhouten boomblad tafel (40) met stalen onderste naar keuze. Deze boomstamtafel met natuurlijk gevormde boomkant wordt in onze eigen werkplaats verlijmd uit door ons geselecteerde lamellen met vallende breedtes. Lichte scheurvorming / noest geeft deze tafel karakter en brengt een stukje pracht van de natuur bij u binnen. Deze combineer u met een stalen onderstel naar keuze. Wat kunt u precies verwachten van deze eikenhouten boomtafel?

♥ Een prachtig verlijmd boomblad die u volledig op maat kunt laten maken.
De lengte en breedte bepaalt u zelf tussen de opties (de juiste maat niet gevonden? mail ons!).
♥ Dit blad is +/- 40mm-45mm dik van massief eikenhout met een boomrand.
♥ De totaalhoogte van deze tafel is +/- 77 cm tot bovenkant blad.
Dit is iets afhankelijk van het stalen onderstel en hoe dik het blad precies uitvalt!
Dit blad wordt verlijmd van rustiek eikenhout.
Wij werken met rustiek eikenhout. Rustiek eikenhout mag scheurvorming / noest bevatten zoals u ook op de foto’s zal terugzien. De grotere scheurtjes/noesten kunnen we naar keuze licht of donker stoppen zodat er geen vuil in komt.
Deze tafel is uitsluitend geschikt voor binnen.
Voor deze tafel wordt kd-gedroogd eikenhout gebruikt waardoor hij alleen geschikt is voor binnen.
Met een ruime keuze uit stalen onderstellen.
Bepaal zelf de kleur van het onderstel.
De prijs van het onderstel is inclusief poedercoating naar keuze. Tussen de opties vindt u diverse kleuren waaruit u kunt kiezen. Uiteraard blijft de meest gekozen kleur mat-zwart.

Extra keuzes:

⊕ Een coating op het blad.
Een aanrader! Wij werken namelijk met een ultra transparante, matte coating. Deze laag durven we dan ook zo goed als onzichtbaar te noemen maar beschermt het blad wel tegen vlekjes door vocht / knoeien.
⊕ Een kleurbehandeling op het blad.
We kunnen het blad ook in een kleur oliën. Dit is nog niet bij ieder product online toegevoegd maar hier zijn wij druk mee bezig. Een kleurolie vraagt wel iets meer onderhoud bij u thuis. Dit is namelijk een product wat u toch met enige regelmaat zal moeten bijwerken door slijtage. Daarentegen zitten er wel hele mooie kleuren tussen.
⊕ Montage
Indien gewenst kan de chauffeur het blad en de poten voor u monteren bij levering. Hiervoor betaald u dan een kleine meerprijs. Let op. Deze optie is alleen mogelijk i.c.m. bezorging. Kiest u voor geen montage dan leveren wij uiteraard wel de benodigde bevestigingsmaterialen mee. Er zijn geen gaten voorgeboord in het blad  zodat u de plaats van de poot onder het blad tijdens de montage nog zelf kunt bepalen.

Wat ziet u op de foto’s? 

Bij dit product ziet u 2 verschillende samenstellingen. Namelijk de eikenhouten boomblad tafel (40) met stalen X-onderstel.
Maar ook de eikenhouten boomblad tafel (40) met stalen strip U-onderstel. Beide onderstellen hebben een mat-zwarte poedercoating. En een transparante coating op het blad.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eikenhouten boomblad tafel (40) met stalen onderstel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…