Mangohouten bureau Steady – Rough Mango 118x50x77 cm

Vanaf 219,00Levertijd: 2 - 4 werkdagen

Mangohouten bureau Steady is een super trendy, speels en handig bureau, die ervoor zorgt dat werken en studeren wel heel leuk wordt. Bureau Steady vat alle functies van een werkruimte samen in een prachtig design.

Artikelnummer: RF-37.096/JP-46.069 Categorie: Tag:

Beschrijving

Mangohouten Bureau Steady is een super trendy, speels en handig bureau, die ervoor zorgt dat werken en studeren wel heel leuk wordt. Bureau Steady vat alle functies van een werkruimte samen in een prachtig design.

Houten bureau Steady in rough mangohout, bestaat uit een strak, stevig, rechthoekig blad. Aan de linkerkant onder het blad bevindt zich een schuiflade met ladegeleiders. Aan de rechterkant bevindt zich een open ruimte, waar papierzaken of andere spulletjes in opgeborgen kunnen worden. De ronde, schuin aflopende poten geven het bureau een speelse en levendige touch.

Mangohouten bureau Steady is een strak, elegant en trendy bureau. Met zijn natuurlijke materiaal en prachtige eenvoud in vorm en detail is het een toegankelijk bureau dat in verschillende interieurstijlen tot zijn recht komt. Door de levendigheid in design kan bureau Steady zowel in een werkkamer, slaapkamer of woonkamer geplaatst worden.

• Mangohouten bureau Steady is strak, elegant en trendy tegelijk
• Mangohout is een duurzame en milieuvriendelijke houtsoort vol karakter
• Bureau Steady is een zeer toegankelijk bureau

Dit meubel is afgewerkt met een meubelolie. De bescherming van de meubelolie is beperkt, het wordt geadviseerd om het meubel extra te behandelen met een hiervoor geschikte lak of olie. Zo is jouw meubel goed beschermd.

Extra informatie

Merk

Lengte

118

Breedte

50

Hoogte

77

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mangohouten bureau Steady – Rough Mango 118x50x77 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…