Steigerhouten kinderkraam 3

Vanaf 280,00

Deze steigerhouten kinderkraam is perfect voor jongens en meiden. Stoer, stevig en een garantie voor urenlang speelplezier. Ieder kind vindt het toch leuk om winkeltje te spelen.. Hieronder stel je dit speelgoedwinkeltje naar uw eigen wensen samen.

houtsoort *

kleurbehandeling *

werkbladhoogte *

coating blad *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: st-krm-3 Categorieën: ,

Beschrijving

Steigerhouten kinderkraam 3

Steigerhouten kinderkraam 3 is uitgerust met

  • een leuk schuin dakje
  • een handige schuine plank onder het werkblad

De overige, losse accessoires zijn niet inbegrepen.

Afmetingen steigerhouten kinderkraam 3.

Deze steigerhouten kaptafel is 150 cm lang x 40 cm diep en 160 cm hoog.

De steigerhouten kinderkraam op de foto

De steigerhouten kaptafel op de foto is gemaakt van old look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

 

 

Het zelf samenstellen concept van Barts meubelen.

Doordat wij alles op bestelling maken zijn onze kinderkramen voor kinderen grotendeels te personaliseren. Zo kiest u zelf het soort steigerhout, de kleur (bijv. wit, grijs of zelfs roze). Daarnaast bepaalt u zelf de werkbladhoogte die past bij de leeftijd van uw kleintje(s).

Meer informatie over een steigerhouten kinderkraam gemaakt door Barts meubelen.

Wat leuk dat u eraan denkt om een steigerhouten kinderkraam voor uw kleintje(s) door ons te laten maken. De kans is groot dat u al heeft gezien dat er veel verschillende modellen zijn en dat deze kinderkramen ook allemaal weer te personaliseren zijn in de opties. Dat roept natuurlijk vragen op. Want wat is nu het grote verschil tussen de houtsoorten en hoe zien de kleuren eruit.

Natuurlijk vinden we het leuk als u langskomt zodat wij dit rustig met u kunnen doornemen. Maar we begrijpen ook dat u een drukke agenda heeft of dat het misschien wel ver rijden is! Daarom hebben we een aantal pagina’s geschreven met extra informatie en afbeeldingen. Zo kunnen we u hopelijk ook digitaal al een stuk verder helpen!

Handgemaakt met zorg en aandacht.
In onze werkplaats worden alle steigerhouten kinderkramen met de hand gemaakt. Wij doen dit uiteraard met de grootste zorg. Zo worden onze planken nadat ze op maat zijn gezaagd voor de eerst keer geschuurd. Vervolgens wordt de kraam in elkaar gezet en wordt de kinderkraam nog een keer geschuurd. Dan volgt een eventuele kleurbehandeling en wordt de kinderkraam nogmaals licht opgeschuurd. Hierna is de kans op een eventuele splinter dus minimaal.

Deze kinderkraam wordt volledig gemonteerd.
Het is dus een kwestie van de kinderkraam op zijn plaats zetten en het speelplezier kan beginnen!
Kiest u voor afhalen? Controleer dan even of de kinderkraam in uw auto past.