Bbq meubel suar

1.300,00levertijd 3-8 weken

Deze buitenkeuken is stoer en industrieel maar toch zo sfeervol. Een zwart stalen frame dat voorzien is van een matzwarte poedercoating met zwart houten legplanken en een prachtig suarhouten blad.

Coating op het hout

Soort barbecue + afmetingen

Productprijs: 1.300,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095443440470 Artikelnummer: bms9045 Categorie:

Beschrijving

Bbq meubel suar voor de kamado bbq.

Deze buitenkeuken met suar houten blad is een prachtige aanwinst voor onze collectie buitenkeukens. Een industrieel stalen frame op zwarte wielen. Stevig, modern en uniek. Een open model met 2 zwart houten plateau’s met bovenop een stoer suar houten blad van maar liefst cm 5,5 dik.

Op de foto zie je deze bbqtafel gecombineerd met een large kamado van Yakiniku. Een stoere combinatie van een zwarte kamado en zwarte buitenkeuken.

Deze bbqtafel wordt geleverd zonder kamado.

Unieke bladen voor het bbq meubel suar.

Een buitenkeuken met suarhouten blad is iedere keer uniek. Elk suar houten blad heeft een duidelijke eigen tekening in het blad. Deze foto is dan ook om een indruk te geven van het blad. Maar dit zal bij iedere buitenkeuken verschillend zijn.

Afmetingen voor het bbq meubel suar.

Deze buitenkeuken is 160 cm lang x 70 cm diep. De hoogte tot bovenkant blad is bij deze buiten keuken 85 cm hoog. Het blad heeft een dikte van 5,5 cm. Voor het stalen frame is koker 40x40mm gebruikt.

De buitenkeuken voor jouw barbecue / kamado.

Bij deze bbqtafel kun je doorgeven welk model barbecue / kamado jij hebt met eventueel als je het weet de bijbehorende afmetingen. Dan zorgen wij dat de afstand tussen de bodem en het blad en de diameter van het gat passend is bij jouw barbecue.

Dit bbq meubel suar is compleet gemonteerd en niet demontabel.

Deze buitenkeuken is compleet gemonteerd en niet demontabel. Het advies voor dit model is wel om hem niet onbeschermd in weer en wind te laten staan. Dit gaat uiteindelijk altijd ten koste van de kwaliteit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bbq meubel suar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *