Tv meubel eiken; een favoriet voor de woonkamer

Eikenhouten tv meubelen zijn al lang favoriet bij liefhebbers van interieurdesign vanwege hun duurzaamheid, natuurlijke schoonheid en veelzijdigheid. Of je nu een modern, industrieel of rustieke woonstijl hebt, tv meubelen van eikenhout kunnen een stijlvolle en functionele toevoeging zijn aan je woonkamer. In dit artikel bespreken we de voordelen en nadelen van eikenhouten tv meubelen en geven we inzicht in de kenmerken van eikenhout.

tv wandmeubel senn van eikenhout

Tv wandmeubel Senn is een stoer tv meubel met hoog / laag deel. Het tv-meubel wordt gemaakt van massief 40mm dik eikenhout en dat zie je. Het is een stoere tv kast met een hoog en laag deel. Het frame lijkt iets te zweven door de stalen pootjes onder de tv kast.

tv kast industrieel mavi met stalen frame

Tv kast industrieel Mavi van eikenhout en staal is modern en staat op pootjes. Dit geeft deze tv kast een luchtige uitstraling terwijl hij voldoende opbergruimte heeft achter het kastdeurtje. In het open vak kun je de o.a. de modem gemakkelijk plaatsen.

tv-meubel-eikenhout-en-staal-mark.1

Tv meubel eiken en staal Mark kun je in vele afmetingen online samenstellen. Dit eikenhouten tv-meubel heeft een open vak over de gehele breedte met hieronder handige lades met stalen handgrepen. Verder heeft dit meubel een duidelijk aanwezig stalen frame wat zorgt voor een stoer, industrieel karakter.

De voordelen van een tv meubel van eiken

Eikenhout staat bekend om zijn duurzaamheid. Het is een van de hardste houtsoorten beschikbaar voor de meubelproductie. Daarnaast heeft eikenhout een hele warme, sfeervolle uitstraling met een prachtig nerf patroon en noesten. Eikenhouten tv meubelen zijn makkelijk te combineren en bestand tegen dagelijks gebruik. waardoor ze een uitstekende investering zijn voor de lange termijn.

Eikenhout heeft een warme, luxe uitstraling en een prachtige tekening in het hout. De natuurlijke schoonheid van eiken voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Bovendien wordt het hout na verloop van tijd alleen maar mooier omdat het zijn eigen karakter ontwikkeld in de ruimte.

Eikenhout kan worden afgewerkt op verschillende manieren en in verschillende tinten. Denk hierbij aan licht of donker maar ook de warmte van de kleur. Ook is een zwarte kleurbehandeling of witte kleur een mogelijkheid. Hierdoor je de flexibiliteit hebt om een tv-meubel te kiezen welke perfect past bij je bestaande inrichting. Deze kleurbehandelingen kunnen we natuurlijk allemaal. uitvoeren terwijl de houtnerf wordt prachtig in het zicht blijft en zelfs geaccentueerd wordt door deze afwerkingen.

Een functioneel tv meubel van eiken voor de woonkamer

Eiken tv meubelen zijn praktisch en worden vaak ontworpen met veel opbergruimte, zoals planken en kasten, om je elektronica, boeken en andere woonaccessoires netjes op te bergen. Daarnaast zijn lades ook een hele geliefde keuze voor de afstandsbediening, batterijen, kaarsjes en andere losse accessoires. Wat bovendien bijdraagt aan een goed functioneel tv-meubel is het kiezen van de juiste afmeting. Een goed tv meubel past goed in de ruimte, heeft opbergruimte maar staat niet in de weg. Het is goed in balans met het formaat van de tv en de ruimte. Daarom kun je bij ons alle tv-meubelen in alle maten samenstellen.

Een tv meubel eiken in vele woonstijlen

Eiken tv meubelen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en stijlen om aan al jouw wensen te kunnen voldoen. Zo passen de tv meubelen van eikenhout en staal perfect in de industriele woonstijl. Maar heb je ook volledig eiken modellen, eventueel met wat kleine stalen details in de handgrepen en scharnieren die passen in een landelijke woonstijl. Bekijk het volledige assortiment eiken tv-meubelen en bekijk welke het beste past bij jouw wensen.

Meer artikelen lezen