Boomstamtafel

Onze unieke boomstamtafel stel je direct online zelf samen. Eetkamertafels met sfeer. Natuurlijk maar toch stoer en industrieel. Met prachtige live edge randen. Dit model houten tafels komt in vrijwel iedere woonstijl tot zijn recht. Een echte parel voor jouw keuken.

Bekijk al onze boomstamtafels of hieronder verder. Ook ben je van harte welkom bij ons op locatie.

Boomstam tafel in vele maten.

De boomtafel kun je ze bij ons volledig naar jouw maatvoering samenstellen. Dit komt doordat ze gemaakt worden in eigen werkplaats.
Veel gekozen maten zijn:

 • Boomstamtafel 200 x 90
 • Boomstamtafel 200 x 100
 • Boomstamtafel 240 x 100
 • Boomstamtafel 300 x 100
 • Boomstamtafel 160 x 90

Maar natuurlijk kun je hiermee alle kanten op. Zo kun je ook voor je eettafel van 350 cm uitstekend bij ons terecht. En ook voor het onderstel kun je alle kanten op. Houten onderstellen of metalen tafelpoten. Passend bij jouw woonstijl en wensen.

De voordelen van onze boomstamtafel.

 1. Leverbaar in alle afmetingen.
  Jij bepaalt jouw ideale afmeting. Online vindt je heel veel verschillende maten in de keuze opties.
 2. Meer dan 40+ kleuren eikenhout voor de boomtafel.
  Behalve de meest gekozen optie: blank eikenhout met een beschermende coating vindt je in onze showroom een wand vol kleurmogelijkheden.
 3. Hoge kwaliteit uit eigen werkplaats.
  Wij verlijmen onze boomstam tafelbladen zelf. We selecteren onze tafelbladen zorgvuldig met aandacht voor het mooiste resultaat!
 4. Vele mogelijkheden en combinatie voor de boomstam tafel.
  Online bieden wij nog niet alle mogelijkheden aan qua combinaties tussen het blad en het onderstel. Mocht je jouw ideale combinatie nog niet kunnen vinden. Mail ons of kom langs.

Onderstel voor de boomstam tafel.

Het perfecte stalen onderstel voor jouw boom tafel. Het perfecte onderstel voorziet je van alle gemakken die jij graag ziet. Hij combineert perfect met jouw boomstamblad. Hij past bij de stijl van je interieur en jouw eetkamerstoelen. Kies direct online jouw ideale combinatie van een boomblad en onderstel.

Kun je jouw ideale combi niet vinden? Wij kunnen vrijwel alle onderstellen van hout en staal op maat maken. Hiervoor kun je vrijblijvende een offerte per mail aanvragen. Of kom bij ons langs. Je vindt ons in een klein dorpje genaamd Heerle. Dit dorpje vindt je in Brabant naast Roosendaal en Bergen op Zoom.

Boomstamtafel behandelen.

Boomstamtafel behandelen

Boomstamtafel olie of lak?

Advies afmeting van de boomstamtafel.

Doordat wij al zoveel boom stam tafels en adviesgesprekken hebben gevoerd denken wij dat we een goed beeld hebben van de dingen waar je tegenaan kan lopen. Een van de meest gestelde vragen is: welke maat moet ik kiezen. En hoeveel stoelen passen er aan mijn tafel. Nu is hier geen pasklaar antwoord op. Maar wel een aantal vragen die het antwoord zullen vormen.

Wil jij een onderstel aan de uiteinden van het blad of in het midden van het blad. Met een poot op de kopse kanten heb je gemiddeld 20-30 cm minder ruimte over onder het blad. Met een onderstel in het midden van het blad bespaar je dus veel ruimte voor meer stoelen. Maar in sommige gevallen, bij sommige onderstellen kun je last hebben met het aanschuiven van de stoelen.

Ook is de breedte van de eetkamerstoel natuurlijk bepalend. Stoelen met armleuning vragen om meer ruimte dan stoelen zonder armleuning. En ook onderling is hier weer verschil in. De gemiddelde breedte van een stoel met armleuning is 45 – 55 cm. De gemiddelde breedte van een stoel zonder armleuning is 50 – 60 cm. Kijk zelf welk model je leuk vindt en wat de breedte afmeting is.

Natuurlijk is dan ook de ruimte in huis nog belangrijk. En of je van plan bent ook nog een eetkamerstoel aan de kop van de tafel te plaatsen of alleen stoelen wilt gaan de lengte van de tafel. Natuurlijk helpen we je graag met een advies op maat voor jouw boomstamtafel.

Kleuren voor de boomtafel met live edge.

Er zijn zoveel prachtige kleuren tegenwoordig dat we hebben besloten ons assortiment kleur behandelingen uit te breiden. Dit betekend dat wij op dit moment ongeveer 40 verschillende kleuren kunnen aanbieden voor jouw boomstam blad. Onwijs tof natuurlijk! Helaas is dit deel online nog niet helemaal ready omdat zoveel kleuren lastig zijn via een beeldscherm over te brengen. Maar bij ons in de showroom kunnen wij alle kleuren laten zien. Bovendien kunnen wij ook een proefstaal klaarmaken terwijl u wacht om mee naar huis te nemen.

Ook zijn we druk bezig alle kleurstalen online toe te voegen. Zo kunt u gemakkelijk thuis, vanaf de bank, een selectie kleurstalen bestellen. Match de kleurstaal met jouw vloer, de keuken of bekijk ze bij diverse lichtinvallen. En maak zo de perfecte keuze voor jouw boomstamtafel.

Stoelen aan de boomstamtafel.

De ideale eethoek is natuurlijk een combinatie van een fijne eettafel en comfortabele eetkamerstoelen. Eetkamerstoelen zijn er in vele soorten en maten. De maten van eetkamerstoelen lopen ver uit elkaar. Dit maakt de vraag: hoeveel stoelen passen er aan deze boomtafel soms lastig. Heeft u al eetkamerstoelen en twijfelt u? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.

Daarnaast hebben wij ons assortiment uitgebreid met een ruim aanbod eetkamerstoelen. Hiervan hebben wij het overgrote deel bij ons op locatie opgesteld staan. Natuurlijk niet iedere stoel in iedere kleur, maar wel vele stoelen in diverse stoffen. Door deze combinatie aan te bieden kunnen wij nog beter helpen met het uitzoeken van de juiste eethoek combinatie.

Boomstam bijzettafels

Bekijk hier ook eens onze boomstam bijzettafels. Unieke modellen in vele vormen en maten.

Tafel aan keukeneiland

Lees meer over de mogelijkheden voor een eettafel zoals een boomtafel aan je keukeneiland.

Boomtafels inspiratie

Bekijk hier enkele voorbeelden van boomstamtafels bij onze klanten.

Wij leveren de boomstamtafel door heel Nederland.

Onze boomstam tafel zal in vrijwel alle gevallen worden bezorgd door onze vriendelijke chauffeur. Zo bestel je onze boomtafels gemakkelijk vanaf je bank in grote plaatsen zoals Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Maar ook Almere, Tilburg, Goes en Breda. Maar ook dichter bij onze showroom kun je natuurlijk kiezen om vanuit huis te bestellen. Vanuit Roosendaal, Bergen op Zoom en Steenbergen. Maar je terugzien in onze showroom vinden we natuurlijk ook erg leuk!