Dagen
Uren
Minuten
Seconden

SFEERVOLLE HERINNERINGEN  AAN DE EETTAFEL..

Wij maken de boomstamtafel industrieel in alle afmetingen met verschillende soorten onderstellen van hout of staal.

wat is voor jouw de juiste maat? dit IS AFHANKELIJK VAN MEERDERE FACTOREN.
DE RUIMTE WAAR HIJ KOMT TE STAAN, DE GROOTTE VAN JOUW GEZIN..
EN NIET ONBELANGRIJK NATUURLIJK: PERSOONLIJKE VOORKEUR.

DAAROM STELT U BIJ ONS ALLE EIKENHOUTEN BOOMSTAMTAFELS
NAAR EIGEN AFMETINGEN SAMEN.

Bij ons stel je jouw nieuwe boomstamtafel zelf samen. Je hebt hierbij keuze uit diverse diktes voor het blad. Maar ook voor houten of stalen onderstellen en verschillende behandelingen voor het blad.

WELKE COMBINATIE ZOEK JIJ?

Ben jij op zoek naar een hele robuuste, stoere tafel met veel karakter. Dan ga je natuurlijk voor een stalen onderstel van een grove koker / strip met een dik boomblad waarin noest/scheurvorming duidelijk aanwezig mag zijn. Eventueel nog donker gestopt voor een mooi 3-d effect. ( Heel handig ook met schoonmaken!) 

Maar tegenwoordig hoeft het niet meer perse, die grote zware kokers en dikke bladen. Ook onderstel van een fijnere koker maat kan minstens zo mooi zijn. En wat dacht je van een 40mm massief blad. Een mooie combinatie met een stoere uitstraling maar niet te aanwezig. 

Of natuurlijk een combinatie met een houten onderstel. Deze wordt dan gelakt in deze lak als je tafel zodat het zo mooi mogelijk bij elkaar matcht.

ONDERSTELLEN UIT EIGEN WERKPLAATS

Wil jij een klassiek onderstel? Bijvoorbeeld een set van 4 lossen poten van hout of staal of een X-onderstel of een U-onderstel. Deze kunnen wij in vrijwel alle gevallen snel en uit voorraad leveren. Maar ook stalen matrix onderstellen hebben wij vrijwel altijd op voorraad. 

Op zoek naar iets unieks? 
Geen probleem in onze eigen werkplaats maken wij zowel onze houten als stalen onderstellen. Hierdoor kunnen wij eigenlijk alle verzoeken maken en ook nog eens snel leveren.. Handig he! 😉

sfeerfoto.sanne.1
SFEERFOTO.GER.SANNE
6E4ED7DC E13B 43C2 A697 37D3E3CCCA02 3

Veelgestelde vragen..

ZIJN ER NOG VRAGEN? WIE WEET VINDT JE HIERONDER HET ANTWOORD. ZO NIET? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Waar kan ik de verschillen tussen de boomblad eettafels vinden?

Bij iedere boomstamtafel kun je aan de rechterkant d.m.v. opties een aantal keuzes meegeven. Maar een aantal gegevens zijn ook vast bij de tafels. Als u bij het desbetreffende product naar beneden scrollt vindt je uitgebreidere informatie over het product. Ook wat de samenstelling is van de tafel op de foto.

Wat is de levertijd van een boomstamtafel?

Gemiddeld is de levertijd van een boomstamtafel 3-8 weken. Maar dit is helemaal afhankelijk van de voorraad en drukte. Wilt u het precies weten neem dan even contact met ons op. Soms kunnen we zelfs uit voorraad leveren!

Hoe zit het met het onderhoud van deze boomstamtafel?

Als je hebt besloten de tafel door ons te laten coaten is het onderhoud heel makkelijk. Gewoon regelmatig afnemen met een vochtig doekje (eventueel met een mild schoonmaakproduct) en je zult hier jaren niet naar om hoeven kijken.

Heeft u gekozen het blad te laten oliën is het verstandig om dit af en toe te herhalen.. deze laag slijt er namelijk af.

Wat kun je verwachten?

Voor ons is het niet meer van vanzelfsprekend maar soms moet je het toch nog even benoemen.. Een tafel van ons is een stevige, degelijke tafel waar jarenlang plezier van beleefd mag gaan worden. Wij werken met mooie massieve houtsoorten en zwaar staal. Voor ons de combinatie voor een mooie, degelijke tafel.

Ik kon de combinatie die ik wil niet online vinden, wat nu?

Geen probleem. Wij kunnen in bijna alle gevallen de combinatie wel voor u maken. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en prijzen.

Hebben jullie een showroom?

Jazeker, hier hebben wij ook een showmodellen rek met voorraad boombladen en natuurlijk hebben we een aantal opgestelde tafels om jouw een goede impressie te geven van ons werk.

sfeer.18

Werkplaats en showroom te Heerle NB.

Onze werkplaats en kleine showroom vindt je te Heerle NB, een dorpje tussen Roosendaal en Bergen op Zoom. Ongeveer 35 minuten vanaf Breda en 45 minuten vanaf Rotterdam. Maar wij bezorgen uiteraard ook door heel Nederland. Bijvoorbeeld in de volgende woonplaatsen.

0
Scroll naar top