Industrieel badkamermeubel op maat

Samen met onze klant ontworpen wij dit industriële badkamermeubel. Ook verzorgde we de eikenhouten afwerk lat voor de zijkant van de muur, de eikenhouten plank voor de spiegel en de stalen ophangbeugel voor de verlichting. De waskom en kraan en monteerde de klant thuis op het badkamermeubel.

Wij vinden dit een perfect badkamermeubel voor deze ruimte. Dit is namelijk geen hele grote badkamer maar door de lichte kleuren en het open, minimalistische wastafelmeubel oogt hij toch heel ruimtelijk en heb je voldoende ruimte.

industrieel badkamermeubel op maat
Industrieel badkamermeubel op maat
industrieel badkamermeubel met ophangbeugel voor verlichting op maat
Industrieel badkamermeubel op maat

Waarom wij iedereen een maatwerk badkamermeubel kunnen aanbevelen

Als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer inrichting, is het de moeite waard om te overwegen om te investeren in een (industrieel) badkamermeubel op maat. Op maat gemaakte meubelen bieden namelijk tal van voordelen die je niet kunt krijgen met standaardmodellen. En als je de kosten naast die van de gemiddelde badkamer winkel houdt vallen de kosten in de meeste gevallen nog mee.

Voordelen industrieel badkamermeubel op maat

Een van de grootste voordelen van een op maat gemaakt meubel is dat het perfect kan worden aangepast aan de beschikbare ruimte in jouw badkamer. Of je nu een kleine badkamer hebt of juist een grote ruimte wilt vullen, een industrieel badkamermeubel op maat kan precies worden ontworpen en gebouwd om optimaal gebruik te maken van elke centimeter.

Uniek ontwerp: Een ander voordeel van het laten maken van aangepaste meubels is dat je volledige controle hebt over het ontwerp. Met de hulp van onze collega Kimberly werken we jouw ideeën uit in een 3d ontwerp en brengen we jouw wensen en visie tot leven. En natuurlijk kunnen we je helpen met het uitdenken en adviseren hiervan.

En natuurlijk moeten we de functionaliteit niet vergeten. Doordat een industrieel badkamermeubel op maat volledig kan worden afgestemd op jouw behoeften en wensen denken we ook mee met de functionaliteit. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt, speciale laden voor handdoeken wilt of een ingebouwde wastafel wilt, alles is mogelijk met maatwerk meubels. Het resultaat daarvan is een badkamermeubel dat niet alleen mooi oogt, maar ook praktisch in gebruik is.

Waardevermeerdering: Ten slotte kan het investeren in een industrieel badkamermeubel op maat de waarde van jouw huis verhogen. Unieke en hoogwaardige meubels trekken de aandacht van potentiële kopers en maken jouw huis onderscheidend van anderen. Het behouden van individueel gemaakte stukken geeft aan dat er aandacht is besteed aan elk detail, wat kan leiden tot een hogere verkoopprijs. Overweeg bij het verbouwen van jouw badkamer dus zeker de voordelen van een industrieel badkamermeubel op maat.

Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen voor dit badkamermeubel op maat?

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw maatwerk project in de badkamer? Vul hieronder het offerte formulier in of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook altijd vrijblijvend bij ons binnenlopen.

Vergelijkbare berichten