Hangend badkamermeubel eiken op maat

In deze badkamer zie je een hangend badkamermeubel eiken op maat. Een badkamermeubel, zeker in het formaat dat je hier ziet, is een bepalende factor voor de sfeer in de badkamer. Deze klant combineerde het eikenhouten meubel met zwarte tinten op de muur, de waskom, het stalen handdoekenrek en ook met zwarte handdoeken wat zorgt voor een stoere look.

Hangend badkamermeubel eiken op maat
Hangend badkamermeubel eiken op maat

Less is more voor het hangende badkamermeubel van eiken

In deze badkamer lijkt te zijn gekozen voor het bekende: less is more. Het ruime badkamermeubel is volledig dicht door eikenhouten deuren zonder grepen wat zorgt voor een strak en opgeruimd geheel. Maar door de prachtige, unieke tekening in het hout straalt het wel warmte en luxe uit. De donkere muur en zwarte waskom zorgt dat het eikenhout er nog meer uitspringt en heeft een positieve bijdrage aan de warme, luxe uitstraling.

Hangend badkamermeubel eiken op maat met donkere waskom
Hangend badkamermeubel eiken op maat

Onderhoud voor een hangend badkamermeubel eiken

Kiezen voor het juiste onderhoud voor jouw hangend badkamermeubel eiken op maat is erg belangrijk. Eikenhout is onbehandeld namelijk erg gevoelig voor watervlekken en kringen zodra het in aanraking komt met water en dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarom adviseren wij een goede beschermende laag over het eikenhout aan te brengen voordat het geschikt is voor de badkamer. Deze beschermlaag kun je zelf aanbrengen maar dit kun je ook door ons laten verzorgen. Dit is de eerste en belangrijkste basis voor het succesvol toepassen van eiken in de badkamer.

Daarnaast adviseren wij de guard onderhoudsspray. Deze spray legt een beschermend laagje over de laklaag die aangebracht is heen om deze te beschermen tegen oppervlakkige scheurtjes. Als de beschermlaag namelijk slijt, door gebruik, wordt het meubel toch weer kwetsbaar. Deze spray adviseren wij gemiddeld eens per 2 a 3 weken te gebruiken. Verder kun je tussentijds het eikenhouten badkamermeubel gewoon reinigen met water en eventueel een mild schoonmaakmiddel.

Het gebruik van eikenhout in de badkamer vraagt misschien iets meer onderhoud dan sommige andere materialen maar de uitstraling ervan zal de moeite absoluut waard zijn. Bovendien werken wij met massief eikenhout wat ervoor zorgt dat je een stevig en duurzaam meubel zal ontvangen waar je vele jaren plezier van zal beleven.

Hangend badkamermeubel eiken op maat voor wasbak
Hangend badkamermeubel eiken op maat

Ben jij op zoek naar een hangend badkamer meubel op maat?

Het kan natuurlijk dat je alleen bij dit artikel terecht bent gekomen omdat de foto’s je aanspraken. Maar het zou ook goed kunnen dat je op zoek bent naar een mooi badkamermeubel en dat het wellicht in de traditionele winkels nog niet is gelukt. Dan kan het zomaar dat er na het lezen van onze maatwerk artikelen een wereld voor je opengaat en dat je je afvraagt wat wij voor u kunnen betekenen. Heb je vragen over het laten uitwerken van maatwerk, daar kunnen we ons zeker wat bij voorstellen. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en we nemen graag de tijd om alle vragen te beantwoorden.

Vergelijkbare berichten