Eikenhouten badkamermeubel op maat

Hieronder zie je een eikenhouten badkamermeubel op maat. Hierboven zie je bij de spiegels nog een eikenhouten boomstam wandplank terugkomen. Dit badkamermeubel staat op stalen slede-poten en heeft 2 greeploze lades.

eikenhouten badkamermeubel op maat met boomblad bovenop
Eikenhouten badkamermeubel op maat

Waarom kiezen voor een badkamermeubel op maat?

Er zijn veel verschillende redenen waarom je zou kunnen kiezen voor een badkamermeubel op maat. Hieronder beschrijven we de meest voorkomende redenen.

  • Maximale benutting van de ruimte
    Met een op maat gemaakt badkamermeubel kun je elke ruimte zo praktisch mogelijk inrichten.
  • Persoonlijke stijl
    Met maatwerk kun je het ontwerp, de materialen en afwerking aanpassen naar jouw smaak.
  • Totale ontwerp vrijheid
    Met maatwerk heb je geen beperkingen. Kies de indeling die bij jouw situatie past.

Werkwijze voor maatwerk badkamermeubels

Ben jij op zoek naar een badkamermeubel op maat en ben je benieuwd wat onze werkwijze is voor maatwerk. Wij leggen graag uit wat onze werkwijze is en waarbij we eventueel kunnen helpen.

Over het algemeen krijgen wij meestal 2 soorten aanvragen. De ene groep weet precies wat ze hebben willen. Wij krijgen tekeningen / schetsen of een voorbeeld aangeleverd in combinatie met de keuze voor materialen en aan de hand hiervan maken wij een offerte en gaat na een akkoord hierop deze meteen door naar de werkplaats voor productie.

De andere groep is op zoek naar wat begeleiding. Hoeveel hulp en begeleiding is daarin verschillend. Vaak bekijken we samen de materialen en bespreken we de mogelijkheden. Ben je op zoek naar lades, wil je een hangend of staand meubel. Hoeveel wasbakken zijn er nodig etc. Uiteindelijk wordt hier een maatwerk schets en passende offerte voor aangeleverd.

eikenhouten badkamermeubel met boomblad
Eikenhouten badkamermeubel op maat

Onderhoud voor een eikenhouten badkamermeubel

Laten we beginnen met het belang van een goede beschermende laag over het eikenhout als toepassing voor de badkamer. Eikenhout heeft indien je het niet behandeld namelijk als eigenschap dat je watervlekken / kringen krijgt als het in aanraking komt met water en dat wil je natuurlijk voorkomen. Deze beschermlaag kun je zelf aanbrengen of door ons laten verzorgen. Deze laag is een belangrijke basis voor het succesvol toepassen van eikenhout in de badkamer.

Daarnaast adviseren wij de guard onderhoudsspray. Deze spray legt een beschermend laagje over de laklaag die aangebracht is heen om deze te beschermen tegen oppervlakkige scheurtjes. Als de beschermlaag namelijk slijt, door gebruik, wordt het meubel toch weer kwetsbaar. Deze spray adviseren wij gemiddeld eens per 2 a 3 weken te gebruiken. Verder kun je tussentijds het badkamermeubel gewoon reinigen met water en eventueel een mild schoonmaakmiddel.

Het gebruik van hout in de badkamer vraagt misschien iets meer onderhoud dan sommige andere materialen maar de uitstraling ervan zal de moeite absoluut waard zijn. Bovendien werken wij met massief eikenhout wat ervoor zorgt dat je een stevig en duurzaam meubel zal ontvangen waar je vele jaren plezier van zal beleven.

detail-eikenhouten-badkamermeubel-op-maat
Eikenhouten badkamermeubel op maat

Vergelijkbare berichten