STEIGERHOUTEN EETTAFEL.

Op zoek naar een eettafel van steigerhout? Bij ons vindt u een ruim aanbod voor de steigerhouten eetkamertafel. In eigen werkplaats maken wij steigerhouten eettafels in alle soorten en maten. Of u nu op zoekt bent naar een kleine eettafel of een grote eettafel, met een houten onderstel of een stalen onderstel.

Steigerhouten eettafel met motief en stalen onderstel
STEIGERHOUTEN EETTAFEL MET MOTIEF EN STALEN ONDERSTEL

STEIGERHOUTEN EETTAFEL MET HOUTEN ONDERSTEL.

Op zoek naar een stoere eetkamertafel. Steigerhout kan dan een voordelige, stoere optie zijn. Zeker de combinatie van een steigerhouten tafelblad en houten onderstel. Deze tafel is bovendien niet alleen voordelig maar ook nog eens erg stevig en zelf samen te stellen in diverse afmetingen en behandelingen. 

Bekijk hier alle eettafels van steigerhout >>

Steigerhouten eettafel met houten onderstel
STEIGERHOUTEN EETTAFEL MET HOUTEN ONDERSTEL

STEIGERHOUTEN TAFEL VOOR DE EETKAMER.

Wil jij toch een iets industriëlere uitstraling? Ga dan voor een eetkamertafel van steigerhout met een stalen onderstel. Wij hebben een ruim assortiment stalen onderstellen en kunnen in eigen werkplaats nog veel meer onderstellen ontwerpen. En ook voor het steigerhouten tafelblad zijn er nog vele mogelijkheden. Wat dacht je van diverse diktes, vormen, motieven en afwerkingen.

Bekijk hier alle steigerhouten tafels >>

steigerhouten-tafel-met-stalen-x-onderstel.1
STEIGERHOUTEN EETTAFEL MET STALEN X-ONDERSTEL

DE STEIGERHOUTEN EETTAFEL SAMENSTELLEN.

Een steigerhouten eetkamertafel kunt u bij ons volledig naar eigen wens samenstellen. Zo kiest u voor tafelblad van steigerhout met een stalen onderstel of met een houten onderstel. Ook kiest u zelf de afmeting en afwerkingen. Hier een klein overzicht van de vele keuzes:

  • soort steigerhout
  • afmetingen
  • dikte van het blad
  • diverse houten onderstellen
  • diverse stalen onderstellen
  • kleur van de onderstellen
  • coating op het blad
  • BEKIJK ALLE STEIGERHOUTEN TAFELS >>

STEIGERHOUTEN EETTAFEL AFHALEN OF BEZORGEN?

Bij onze werkplaats te Heerle NB vindt u een kleine showroom waar u altijd welkom bent om met ons uw ideeën verder uit te werken of om een goed beeld te krijgen van onze producten. Bezorgen doen wij uiteraard door heel Nederland en een deel van België.