vakkenkast-industrieel-14.6

Op zoek naar een Industriële wandkast? Kijk dan zeker eens rond op onze website voor de mooiste industriële kasten. Wij maken al onze kasten van hout en staal in eigen werkplaats volledig op maat. Zo zijn dus ook alle industriele kasten te personaliseren naar eigen smaak. Je kiest de behandeling op het stalen frame en het hout. Zo heb je altijd een unieke, kast industrieel voor jouw woning passend bij jouw industriële interieur.

In onze werkplaats te Heerle NB (Roosendaal) maken wij onze Industriële wandkast in alle soorten en maten. Zo wordt het stalen frame op onze eigen las etage gemaakt. Uiteraard kunt u u ervan uitgaan dat het stalen frame wordt gemaakt van mooie, degelijke materialen.
Veel van onze industriele kasten hebben een stalen / metalen frame van bijvoorbeeld:
Stalen / metalen koker 40x40mm – Stalen / metalen koker 25x25mm
Stalen / metalen koker 20x20mm – Stalen / metalen koker 50x50mm
Maar ook grovere kokers of ongelijkzijdige kokers worden veelvuldig gebruikt.

Het stalen frame wordt bij ons in eigen werkplaats gelast in de afmeting die u heeft gekozen. Afhankelijk van uw keuze zullen we het staal transparant spuiten of laten poedercoaten. Bijvoorbeeld in de populaire kleur mat-zwart. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen het staal niet te behandelen alleen de kans op roestvorming is dan heel groot. Hierna is het frame klaar voor het inleggen met hout.

Natuurlijk wordt na het vervaardigen van het stalen frame deze vrijwel altijd ingelegd met hout. Er is natuurlijk ook de keuze om voor een volledig stalen kast te gaan. Maar een combinatie van hout en staal wordt het vaakst gekozen. Het vaakst gekozen houtsoort voor de Industriële wandkast is rustiek eikenhout. Maar ook vintage eikenhout, eikenhout met een kleurbehandeling, steigerhout en boombladen worden regelmatig gekozen. De combinatie van hout en staal zorgt voor een mooie, luxe en warme combinatie. Waarbij het industriële gevoel zeker niet verloren gaat.

In principe kun je voor bijna alle industriële kasten van hout en/of staal bij ons terecht. 
Bijvoorbeeld:

  • De Industriële wandkast
  • De industriële boekenkast
  • De wandkast industrieel
  • Industriële vakkenkasten
  • Wandmeubel industrieel
  • Open industriele vakkenkasten
  • De industriele opbergkast
  • Stalen vakkenkasten
  • Industriele kasten
  • Maatwerk industriele meubels

Waar komt jouw nieuwe Industriële wandkast te staan?

        de woonkamer    ♥       de keuken      ♥         het kantoor        ♥       de slaapkamer      ♥      de bedrijfskantine 

de hal      ♥       de gang      ♥     de tienerkamer      ♥     jouw restaurant       ♥       de bedrijfskantine

bekijk al onze industriele kasten >>

En wat dacht je van deze stoere wandkast. Industrieel met stalen frame en handgemaakte handgrepen. Maar toch ook heel sfeervol door het warme, rustieke eikenhout. Echt een Eye-catcher in jouw woonkamer of bedrijfsruimte. 

Wil jij nu ook zo’n gave, industriele kast? Dat kan natuurlijk! Deze is online te bestellen maar we kunnen natuurlijk ook samen zo’n toffe kast samenstellen helemaal volgens uw wensen en afmetingen. Hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen voor een maatwerk afspraak bij ons in de werkplaats.

 

Via onze contactpagina kun je een vrijblijvende afspraak plannen bij ons in de showroom. Of natuurlijk telefonisch / per mail uw vragen stellen.

sfeer bart.1

Natuurlijk maken wij naast onze industriele kasten ook andere meubelen die weer mooi aansluiten op onze industriële kasten. Bijvoorbeeld industriële salontafels, eettafels, dressoirs en tv-meubelen. Zo kunt u dus ook terecht voor een volledige meubelset.

Meer zien van ons werk? Naast onze webshop kun je natuurlijk ook altijd langskomen in onze showroom / werkplaats te Heerle NB.

Scroll naar top