Industriële kast Zierikzee van hout en staal op maat.

Op zoek naar een industriële kast Zierikzee, voor bijvoorbeeld de woonkamer of de keuken. Of u nu op zoek bent naar een grote stoere kast of een smalle kast met veel opbergruimte. In de combinatie hout en staal zijn de mogelijkheden oneindig.

Jouw industriële kast van hout en staal zelf samen stellen.

Of u nu op zoek bent naar een industriële boekenkast, een dressoir met industriele look of een stalen buffetkast. Bij ons is alles mogelijk en (grotendeels) ook nog naar eigen wens samen te stellen. Zo kiest u voor jouw industriële kast Zierikzee het volgende zelf.

 • Het houtsoort
  Bijvoorbeeld: nieuw steigerhout, old-look steigerhout, gebruikt steigerhout, oud hout, vintage eikenhout, rustiek eikenhout, gebrand eikenhout, boomstam planken.
 • De behandeling va het stalen frame van industriële kast Zierikzee.
  Geen behandeling op het staal, het staal transparant gespoten, transparante poedercoating, zwarte poedercoating, matzwarte poedercoating, antraciete poedercoating, witte poedercoating.
 • De afmetingen voor de kast.
  Hoog, laag, klein, groot, breed, smal, jij bepaalt!
 • De behandeling op het hout.
  Keuze uit diverse wash-kleuren, dekkende kleuren, kleur olien en coatings.


Bekijk hier de mogelijkheden

kastenset-van-3-vintage-eikenhout-en-staal-6

DSC05188

Jouw industriele kast in Zierikzee

Nog op zoek naar een industriële kast in Zierikzee. Bijvoorbeeld een mooie boekenkast van staal of een combinatie van meerdere  kasten zoals hierboven. Alles is mogelijk en kan op maat voor u worden gemaakt.

Van industriele wandkast tot prachtige wandplank met stalen beugels. Bij ons is alles zelf samen te stellen. Zo kunt u kiezen voor een mooie mat-zwarte poedercoating op het staal. Of laat het staal transparant spuiten, voordelig en met een stoer resultaat. Ook qua houtsoorten zijn er natuurlijk meerdere mogelijkheden.


Bekijk het assortiment

Bekijk hier meer industriele wandkasten

Hieronder een korte impressie van ons aanbod voor de industriële kast Zierikzee. Hieronder behoort o.a. de industriële buffetkast, dressoirs van eikenhout en staal computerkasten. Maar ook industriele wandkasten, vakkenkasten en de boekenkast industrieel. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor mooie woonaccessoires zoals een wandrek, wandplank of opbergermeubelen van hout en staal.Previous
Next

Bekijk hier alle industriele kasten


wandrek-rustiek-eiken1.6

Industriele kast Zierikzee door barts meubelen.

Uw maatwerkspecialist vindt u in Heerle NB. Dit is ongeveer 20 minuten vanaf Zierikzee. Wij hebben hier onze werkplaats en een kleine showroom. Hier bent u van harte welkom om met ons de mogelijkheden te bespreken.

Stelt u de Industriele kast liever online samen? Geen probleem. Door middel van onze eigen bezorgservice brengen we de nieuwe kast graag bij u thuis. Zo krijgt ook u de industriele kast gemakkelijk en snel in Zierikzee.