Industriële kast Zevenbergen

Op zoek naar een industriële kast Zevenbergen, voor bijvoorbeeld de woonkamer of de keuken. Of u nu op zoek bent naar een grote stoere kast of een smalle kast met veel opbergruimte. In de combinatie hout en staal zijn de mogelijkheden oneindig. Zo vindt je bij ons industriele kasten met lades, opbergkasten maar ook open vakken. Bijvoorbeeld voor een plantenkast.

Industriële kast Zevenbergen van hout en staal samenstellen.

Of u nu op zoek bent naar een industriële boekenkast, een dressoir of een stoere industriële buffetkast. Bij ons is alles mogelijk en grotendeels ook nog naar eigen wens samen te stellen. Zo bepaald u zelf:

  • het houtsoort voor de industriële kast Zevenbergen.
  • de poedercoating op het staal
  • de afmetingen
  • kleuren / coatingen

Jouw industriële kast Zevenbergen, een boekenkast of buffetkast?

Nog op zoek naar een industriële kast in Zevenbergen. Bijvoorbeeld een mooie boekenkast van staal of een combinatie van meerdere  kasten zoals hierboven. Alles is mogelijk en kan op maat voor u worden gemaakt.

Van industriele wandkast tot prachtige wandplank met stalen beugels. Bij ons is alles zelf samen te stellen. Zo kunt u kiezen voor een mooie mat-zwarte poedercoating op het staal. Of laat het staal transparant spuiten, voordelig en met een stoer resultaat. Ook qua houtsoorten zijn er natuurlijk meerdere mogelijkheden.

Bekijk hier meer industriele wandkasten

Hieronder een korte impressie van ons aanbod. Hierin vindt u industriële buffetkast, dressoirs, computerkasten, wandkasten, vakkenkasten en boekenkast. Natuurlijk ook voor mooie accessoires zoals een wandrek, wandplank of opbergers van hout en staal.

Industriele kast Zevenbergen door uw maatwerkspecialist in Heerle NB.

Uw maatwerkspecialist vindt u in Heerle NB. Dit is ongeveer 20 minuten vanaf Zevenbergen. Wij hebben hier onze werkplaats en een kleine showroom. Hier bent u van harte welkom om met ons de mogelijkheden te bespreken.

Stelt u de Industriele kast Zevenbergen liever online samen? Geen probleem. Door middel van onze eigen bezorgservice brengen we de nieuwe kast graag bij u thuis. Zo krijgt ook u de industriele kast gemakkelijk en snel in Zevenbergen.