Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Op zoek naar een industriële boekenkast? wij maken de industriele boekenkast in eigen werkplaats.of het nu gaat om een volledige industriële kastenwand voor je boeken of een klein boekenkastje bij ons ben je aan het juiste adres voor al jouw industriele meubels.

Jouw industriële boekenkast personaliseren.

Natuurlijk vindt je tussen onze boekenkasten een aantal “standaard” modellen. Maar al deze “standaard” modellen moet je nog wel naar eigen wens personaliseren. Dit betekend dat  je de afmetingen zelf bepaald. Maar bijvoorbeeld ook de kleur van het staal, de behandeling van het hout en in sommige gevallen ook het soort hout. Dit maakt dan ook dat het totaalplaatje iedere keer weer totaal anders zal zijn.

Industriële boekenkasten van hout en staal

Op zoek naar een stoere, industriële boekenkast. Bekijk dan eens onze boekenkast industrieel van hout en staal. Deze prachtige combinatie mag toch niet ontbreken in jouw woonkamer, eetkamer of kantoor.

Natuurlijk hoeft een industriele boekenkast niet gevuld te worden met boeken. Je kunt deze ook vullen met je mooiste woonaccessoires, administratie, servies of planten.

Onze industriële boekenkast,
een open kast met stalen frame en legplanken.

Op zoek naar een stoere, industriële boekenkast? Kijk eens tussen onze collectie industriële boekenkasten of er al een model is die jouw aanspreekt. Niets gevonden? Nog geen probleem! Wij zijn onwijs goed in maatwerk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Op zoek naar een stoere, industriele boekenkast. Bekijk dan eens onze boekenkasten van hout en staal. Een prachtige industriele combinatie. Mooi voor bijvoorbeeld uw woonkamer of kantoor.

Verkrijgbaar in vele afmetingen en kleuren, zoals mat-zwart staal of wit staal. Ook het soort hout, bijvoorbeeld eikenhout of steigerhout zijn een van de vele keuzes.

boekenkast-hout-en-staal-3.7
boekenkast-hout-en-staal-3.2

stel jouw boekenkast industrieel zelf samen.

 Een industriële boekenkast is een echte blikvanger in huis. Of het nu een kleine, grote, hoge of lage boekenkast is. Het is natuurlijk wel belangrijk dat het mooi past bij de rest van uw woning. 

Daarom stelt u bij ons de boekenkasten naar eigen wensen samen. Zo kunt u kiezen uit: 

  • verschillende staaldiktes
  • diverse houtsoorten
  • alle afmetingen
  •  verschillende kleuren op het staal zoals zwart en wit
Scroll eens door onderstaande kasten voor een kleine impressie.

Hieronder een korte impressie van ons aanbod met verschillende industriele boekenkasten. Zo heeft u grote wandkasten en kleine boekenkastjes. Natuurlijk is ook een mooie wandplank voor uw boeken een optie.

WIL JIJ OOK GRAAG EEN INDUSTRIELE BOEKENKAST OP MAAT?

Wij kunnen echt onwijs veel maken.. met de diverse vormen / maten staal en de diverse soorten / maten hout kunnen we in feite alle kanten op. Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Naast online shoppen bent u ook van harte welkom in onze showroom!

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN ADVIESGESPREK BIJ ONS IN DE SHOWROOM.

Hieronder heeft u middels het contactformulier de mogelijkheid om direct een afspraak te plannen. Zodra wij deze afspraak binnen zien komen zullen wij deze per mail bevestigen.

0
Scroll naar top