Een eiken bureau

Bij Barts Meubelen verwerken wij massief eikenhout tot prachtige eiken bureaus. Ontdek waarom een eiken bureau de ideale keuze is voor jouw kantoor- of thuiswerkruimte.

Waarom kiezen voor een eiken bureau?

Eikenhout is tijdloos en straalt warmt en elegantie uit. De natuurlijke nerven en noest in combinatie met de warme tint van het eiken creëert een verfijnde uitstraling waardoor je eiken bureau bij iedere interieurstijl past. Daarnaast staat eikenhout bekend om zijn langdurige levensduur. Het is bestand tegen slijtage, krassen en dagelijks stoten waardoor het een investering is voor de lange termijn.

Maatwerk voor jouw eiken bureau

Voor onze eikenhouten bureaus bieden we vele maatwerkopties aan. Kies de juiste afmeting, afwerking en stijl die past bij jouw behoeften en smaak. Je kunt bij onze “standaard bureaus” alle afmetingen al selecteren maar ook volledig maatwerk aanvragen.

Hoe werkt het aanvragen van maatwerk? Heb jij al rondgekeken tussen ons assortiment en het juiste bureau nog niet gevonden? Jammer, maar dat kan natuurlijk. Wij kunnen vrijwel alles op maat maken. Dus als u denkt dat wij iets voor u kunnen betekenen. Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij leggen dan graag de mogelijkheden uit. En kunnen u meteen informeren over de levertijden en kosten.

Hoe onderhoud je een eiken bureau?

Wij adviseren om je eikenhout te laten coaten of zelf te voorzien van een coating. Daarna kun je hem gewoon afnemen met een vochtige doek met eventueel een mild schoonmaakmiddel. Nu slijt de coating laag natuurlijk wel door gebruik, hiervoor kun je kiezen om de coating laag te onderhouden met de bijbehorende onderhoudsspray.

De afmetingen bepalen voor jouw eiken bureau

Met een aantal vragen wordt het makkelijker om de juiste maat van jouw nieuwe eikenhouten bureau te bepalen. Hieronder zullen we je op weg helpen met een aantal belangrijke vragen die je jezelf kunt stellen.

  1. Waarvoor ga je het bureau gebruiken?
  2. Hoeveel ruimte is er op de plaats waar het bureau moet komen te staan?
  3. Moet je vaak langs het bureau lopen en houdt je dan voldoende vloerruimte over?
  4. Heb je extra opbergruimte nodig?
  5. Wat voor apparatuur etc. wil jij op het bureau plaatsen.

Lees meer in onze artikelen over bureaus