Boomstamtafel Sliedrecht

Ben jij op zoek naar een boomstamtafel in Sliedrecht of woon jij rondom omgeving Sliedrecht? Wij produceren en verkopen prachtige, stevige boomstamtafels waar je lang plezier van zult hebben. Boomstamtafels die je niet overal zo zult tegenkomen. Dit klinkt natuurlijk als een salespitch maar echt.. zodra je de verschillen hebt gezien begrijp je ons standpunt helemaal. Lees snel verder waarom wij onze eiken boomstamtafel de beste koop vinden.

https://bartsmeubelen.nl/product-categorie/tafels/boomstamtafels/

Waarom vinden wij onze boomstamtafels zo bijzonder?

Onze boomstamtafels worden gemaakt van eikenhout, verlijmd in eigen werkplaats. Nu is dat niet wat onze tafels bijzonder maakt, eiken boomstamtafels worden namelijk allemaal verlijmd. Wat maakt dit wel bijzonder?

Onze boomstamtafels worden gemaakt van brede lamellen.

Een bepalende factor voor jouw boomstamtafel is de breedte van de verlijmde planken. Uit hoe meer delen jouw tafel bestaat, hoe drukker en minder natuurlijk de uitstraling zal worden. Daarom kiezen wij ervoor om onze eettafels te maken uit mooie, brede lamellen, zodat hij een zo natuurlijk mogelijke en rustige uitstraling zal krijgen. Passend in vele interieurstijlen.

Kies jij voor optisch dikke randen, dus niet volledig massief maar wel de look van een dik, zwaar tafelblad?

Dan zullen wij ervoor kiezen om de randen om te klappen voor een mooie spiegel. Wat bedoelen we hiermee?
Het kan zo zijn dat je een 6-8cm dik blad zou willen of dat je een beetje op de prijs wilt besparen door een wat dunner massief blad te kiezen met een optische rand. Wij kiezen er dan voor om de kopse kanten van de tafel te spiegelen zoals op de foto.

Sortering op kleur voor jouw boomstamtafel.

Naast brede lamellen vinden wij ook sortering op kleur erg belangrijk. Als je namelijk 3 totaal verschillende lamellen zou gebruiken krijgt jouw tafel nog niet het gevoel van samenhang. En laat dit bij een boomstamtafel nu juist heel belangrijk zijn.

Een grote keuze aan kleurbehandelingen voor de boomstamtafels.

Het kan dat je toch een ander tintje zou willen dan het originele eikenhout. Dat is geen probleem door ons grote assortiment kleuren voor op het eikenhout.

Volledig vrije keuze in het bepalen van de afmetingen van de tafel.

Omdat onze boomstam tafelbladen in eigen werkplaats worden gemaakt ben je heel vrij in het bepalen van de afmeting. Wil jij dus een tafel van 268 cm lang, geen probleem! Bij de breedte van een boomstamtafel moet je natuurlijk wel rekening houden dat hier wat verschil in kan zitten door de natuurlijk gevormde boomstamkant.

Keuze voor het vullen van noesten/scheurtjes.

Wij werken met rustiek eikenhout wat betekend dat een scheurtje en een noest onderdeel zijn van jouw nieuwe boomstamtafel. Dit draagt positief bij aan de natuurlijke uitstraling van jouw boomstamtafel. Maar het is natuurlijk niet altijd praktisch. Daarom heb je bij ons de keuze om deze donker of licht te laten vullen. Passend bij jouw persoonlijke voorkeur.

https://bartsmeubelen.nl/product-categorie/tafels/boomstamtafels/

Bekijk hier de 3 favoriete boomstamtafels in Sliedrecht

Personaliseer zelf jouw boomstamtafel

Uiteraard kunnen wij nog veel meer boomstamtafels maken als het assortiment dat je online kunt vinden. Wij hebben een groot assortiment tafelpoten en het blad kun je zo personaliseren dat het perfect past bij jouw wensen. Kun je dus online de juiste combinatie niet vinden, neem contact met ons op. Natuurlijk kun je ons ook bezoeken, je vindt ons in Heerle NB, een minuut of 40 rijden vanaf Sliedrecht.

De boomstamtafel wordt gratis thuisbezorgd in Sliedrecht

De boomstamtafel leveren wij gratis bij u thuis in Sliedrecht. Het enige wat u eventueel nog extra kan kiezen is om deze door de chauffeur op uw gekozen onderstel te laten monteren. Maar dit kunt u natuurlijk ook zelf doen.

Direct al onze boomstamtafels bekijken?