Boomhut speelhoek van steigerhout

Deze steigerhouten speelhoek hebben wij op maat gemaakt voor een kinderopvang locatie in Dinteloord. Deze hoek is een fijne plek voor de kinderen om te relaxen, spelen en verstoppen.

Boomhut speelhoek van steigerhout
Boomhut speelhoek van old-look steigerhout

Boomhut speelhoek met opberglades

In deze speelhoek vindt je veel opbergruimte onder de bank. Onder de bank vindt je namelijk grote opberglades waarin je veel speelgoed, boekjes etc. kunt plaatsen. Deze lades zijn bakken op wieltjes dus kun je ook gemakkelijk verplaatsen naar een andere speelhoek.

De takken van de boomhut

De takken van de boomhut lenen zich uitstekend voor een seizoenshoek. Vul hem in de herfst met leuke geregen kastanjeslingers, bladslingers etc. Maak in de winter slingers in winterthema en wat dacht je rond de kerst met kerstdecoratie? 🎄

Daarnaast kun je de takken ook gebruiken in combinatie met stoffen doeken om een beschutte boomhut plek te maken. Kinderen houden van hutten, of in elk geval beschutte plekjes, bouwen.

Relaxen, boekje lezen of kletsen met vriendjes en vriendinnetjes

Opgroeiende kinderen hebben steeds een andere wens / behoefte. Waar jonge kinderen graag nog spelen zijn oudere basisschool leerlingen op zoek naar een “hangplekje” om te kletsen met vriendjes en vriendinnetjes, de toets alvast door te lezen of een boekje te lezen. 📚


Boomhut speelhoek van steigerhout zonder de opberglades
Boomhut speelhoek van steigerhout zonder de opberglades