Dagen
Uren
Minuten
Seconden

BARTAFEL KEUKEN

Een bartafel in de keuken is natuurlijk onwijs tof! Hiervoor zijn heel veel invullingen. Je kunt gaan voor een echt hoge bartafel maar wat je tegenwoordig veel vaker ziet zijn de halfhoge bartafels. Bijvoorbeeld in combinatie met of als vervanging van een kookeiland.

En ook voor de bartafel in je keuken zijn er natuurlijk allerlei soorten. Een steigerhouten bartafel, een eikenhouten bartafel, een boomblad bartafel.. En ook voor het onderstel is natuurlijk van alles mogelijk.. denk aan hout of staal, verfijnd of robuust.. 

steigerhouten bartafel met stalen onderstel.15
steigerhouten bartafel met stalen onderstel.11
steigerhouten bartafel met stalen onderstel.10

Een bartafel verwerken in jouw keuken

HIER HEBBEN WIJ EEN BARTAFEL / KOOKEILAND GEMAAKT WAARIN OOK NOG EEN MAGNETRON VERWERKT ZIT..

Gemaakt van rustiek eikenhout 40mm dik en geschikt voor 6 personen.. of keuken nu wel of niet jouw passie is.. dit is toch een perfecte familietafel?

bartafel.keuken
bartafel.keuken.1
bartafel-keuken
bartafel-keuken.1

Natuurlijk zijn dit soort projecten echt heel specifiek maatwerk.. Hier hebben wij dan ook geen standaard productopties voor.
Maar mocht je hier interesse in hebben.. neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

De veelzijdigheid van de bartafel keuken

Misschien ben je er al helemaal uit .. je wilt een bartafel in de keuken en that’s it. Nu ben je op zoek naar een prachtige bartafel in de keuken en kwam je bij ons terecht. Het kan natuurlijk ook zijn dat je nog op zoek bent en je wilt laten overhalen. Dan ben je hier ook goed terecht gekomen.

Zeker voor starters, drukke, bezige stelletjes zijn wij onwijs fan van de bartafel in de keuken. Het is een gezellige plek om even bij te komen van je drukke dag zonder gelijk uitgebreid te hoeven tafelen. Maar het kan natuurlijk wel. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke bartafelstoelen die ook geschikt zijn om lang te tafelen aan een half-hoge bartafel.

Dit maakt dat wij vinden dat een bartafel keuken ook goed kan voor gezinnen. Kijk maar naar de foto’s hierboven.. echt een keukeneiland voor een gezin met meerdere barstoelen. Hier kan natuurlijk ook heerlijk aan getafeld worden met vrienden / familie.. 

 

showroom-inspiratie
eikenhouten-boomblad-bartafel-met-stalen-onderstel.5

De boomblad bartafel in jouw keuken.

Een boomblad als bartafel in de keuken is prachtig. Sfeervol, natuurlijk maar toch ook stoer en een tikkeltje industrieel. Hij combineert prachtig met een stalen onderstel maar natuurlijk is een houten onderstel ook mogelijk. 

Onze boombladen worden hoofdzakelijk van eikenhout gemaakt. Hierbij is er keuze uit vele afmetingen en onderstellen. Wat dacht je van een combinatie met een stoer matrix-onderstel van staal. Of juist een minder opvallend onderstel met bijvoorbeeld 4 stalen poten. Zelf ben ik fan van het X-frame van koker 40×40 voor een luxe uitstraling.

bartafel.keuken.4
bartafel.keuken.3
bartafel.keuken.2

IEDERE ONDERSTEL GEEFT JOUW BARTAFEL KEUKEN EEN ANDERE LOOK

HOUT | STAAL | STOER | INDUSTRIEEL | MODERN | KLASSIEK | NATUURLIJK | ROBUUST..
welk onderstel past het beste bij jouw woonwensen? 

steigerhouten-bartafel-liam
steigerhouten-bartafel-liam.2
steigerhouten-bartafel-liam. 1

Geïnspireerd geraakt voor een industriële bartafel in jouw keuken?

Ben je geïnspireerd geraakt, hebben wij jouw overtuigd of ben je nog steeds van mening dat je echt een bartafel wilt in jouw keuken! Mooi! Hier een link naar onze “standaard” bartafels die in diverse afmetingen samen te stellen zijn.

Maar natuurlijk zijn wij ook onwijs goed in maatwerk en vinden wij het heel leuk om aan de slag te gaan met jouw maatwerk wensen. Voor meer informatie hierover neem contact met ons op. Of bezoek onze showroom (eventueel i.c.m. een afspraak bij Bart) en zie/voel/ervaar de mogelijkheden.

boomblad.bartafel.keuken
boomblad.bartafel.keuken.2
showroom-inspiratie

KIJK OOK EENS NAAR BIJPASSENDE BARTAFEL STOELEN

EN WIE WEET HEB JIJ BINNENKORT EEN HELE ANDERE LOOK IN JOUW KEUKEN..

zijn er nog vRAGEN?

Kom eens langs | mail ons of bel ons!

Info@bartsmeubelen.nl
06-50450453

0
Scroll naar top