De perfecte eetkamertafel: alle vormen en maten

De eetkamertafel bestel je bij ons in alle vormen en maten, rond, ovaal, rechthoekig of organische vormen het kan allemaal. Wij werken met massief houten bladen, al dan niet met een verdikte rand en houten en stalen onderstellen. Lees hier alles over de perfecte eetkamertafel in verschillende vormen

rechthoekige eettafel eikenhout milo - 220x90cm - antraciete poedercoating op het onderstel -noest donker gestopt - transparante coating op het blad

Rechthoekige eetkamertafel met antraciet metalen onderstel

ovalen eettafel van eikenhout uit eigen werkplaats

Al onze eettafels worden in eigen werkplaats gemaakt. Dit geeft je volledige keuze vrijheid.

Eiken eettafel met ronde kanten (40)

Eikenhouten eetkamertafel met ronde hoeken

De rechthoekige eettafel van eikenhout

De rechthoekige eetkamertafel is de meest traditionele vorm van een eettafel. Deze tafels kun je in vele afmetingen bestellen, met een houten tafelpoot of een metalen tafelpoot. Bekijk hier ons volledige aanbod voor de rechthoekige tafel, natuurlijk is zelf samenstellen ook mogelijk.

Ronde eetkamertafel; gezellig en sfeervol

Een ronde tafel wordt gezien als een van de gezelligste eettafel vormen. Dit komt omdat je makkelijker een gesprek kan voeren met het hele gezelschap aan tafel, zeker bij grotere groepen. Bovendien heeft het geen hoekige vormen waaraan bijvoorbeeld jonge kinderen zich kunnen bezeren. Wel past de ronde eetkamertafel niet in alle interieurontwerpen.

Alles over onze ovale eetkamertafels

Een ovalen eettafel is een praktische, gezellige en ruimtebesparende vorm voor de eetkamertafel. Door de afwezigheid van scherpe hoeken kunnen ovale tafels meer zitplaatsen bieden dan rechthoekige tafels van vergelijkbare lengte. Dit maakt ze ideaal voor gezinnen of mensen die vaak gasten ontvangen, omdat ze meer mensen comfortabel kunnen plaatsen.

Snelle levering voor de Eetkamertafel

Bovendien profiteer je bij al onze eettafels van snelle levering. Gemiddeld een levertijd van 1-3 weken en sommige tafels kunnen we zelfs uit voorraad leveren. Op zoek naar een Eetkamertafel met spoed? Neem contact met ons op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen qua snelle levering. Vaak hebben wij diverse mogelijkheden!