Bartafel 80×80 | 95cm hoog

Vanaf399,00levertijd 1-4 weken

Bartafel 80×80. Deze vierkante bartafel voor binnen heeft een hoogte van 95cm. Het houten blad van massief eikenhout heeft ronde hoeken en verjongde kanten.

EAN: 6095431625650 Artikelnummer: BTE-0001 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Bartafel 80×80

Deze vierkante bartafel voor binnen heeft een hoogte van 95cm. Het houten blad van massief eikenhout heeft ronde hoeken en verjongde kanten.

Onderstel voor de vierkante bartafel

Het zwart metalen onderstel van deze bartafel heeft een ronde vloerplaat ∅70cm met hierop een ronde poot. Wat prachtig combineert met de ronde afwerkingen aan het vierkante blad.

Eiken blad van bartafel 80×80

Het eikenhouten blad is vierkant met moderne ronde hoeken. Gemaakt van massief eikenhout, van +/- 40 a 45mm dik. Bovendien heeft het blad verjongde randen. Deze dragen bij aan het rustige, stijlvolle karakter van de bartafel. De noesten en scheurtjes zijn licht opgevuld.

Kleur van de bartafel 80×80

Het eikenhouten blad wordt voorzien van een kleurbehandeling. Deze kleur komt uit onze eigen mengcollectie en heeft de naam: modern aged. Dit is een moderne, warme kleur. Vervolgens wordt het het blad afgelakt met onze matte coating als bescherming tegen vlekjes.

Onderhoud van het eiken blad

Wil je het eikenhouten bartafel blad optimaal onderhouden. Bestel dan ook een fles onderhoudsspray mee. Deze spray biedt bescherming tegen krasjes ed. in de coatingslaag. Het legt een klein laagje over het oppervlak zonder het glansniveau te veranderen.

Kom langs in de showroom

Deze bartafel, en ook diverse barkrukken, staan opgesteld in onze showroom. Ook kun je hier de mogelijkheden voor maatwerk bespreken.

Extra informatie

Breedte

80cm

Lengte

80cm

Hoogte

95 – 96cm

Onderstel

Metaal – matzwart

Blad

Massief eikenhout van 40 a 45mm dik met ronde hoeken en verjongde rand.

Behandeling blad

Modern Aged + Coating

Scheur / noest

licht gevuld

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bartafel 80×80 | 95cm hoog” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *