Kinderkeuken van steigerhout

Inmiddels zijn wij al een aantal jaar bezig met het ontwikkelen van kinderkeukens van steigerhout. Wat wij erg belangrijk vinden bij het ontwerpen van een nieuwe speelkeuken is de stevigheid, de uitstraling en de speelbeleving voor het kind. Ook vinden wij dat een speelgoedkeuken niet alleen geschikt is voor meisjes maar zeker ook heel leuk kan zijn voor jongens. Daarom vindt u bij ons zowel schattige als stoere kinderkeuken ontwerpen.

Stel bij ons je steigerhouten kinderkeuken naar eigen wens samen.

We hebben inmiddels al een ruim assortiment kinderkeukens op onze site. Al deze speelgoedkeukens zijn grotendeels zelf samen te stellen. Zo bepaalt u de werkbladhoogte voor de kinderkeuken aan de hand van de leeftijd van uw kindje(s). Kunt u zelf kiezen voor het soort steigerhout en eventueel nog een kleurbehandeling toevoegen. Natuurlijk bepaald u ook welk figuurtje er uitgezaagd mag gaan worden.

Want behalve dat onze speelkeukens urenlang speelplezier garanderen vinden wij het belangrijk dat het ook een mooie toevoeging is voor je woonkamer die je niet hoeft te verbergen.

6AA86DD0 8559 443E 82D7 532DAEB6FE1B

Bekijk hier enkele voorbeelden uit ons assortiment steigerhouten speelkeukens.

Veelgestelde vragen bij de aankoop van een speelkeuken van steigerhout.

Moeten we de speelkeuken nog zelf monteren?
Nee, alle kinderkeukens zijn compleet gemonteerd bij levering / afhalen.

Moet ik bang zijn voor splinters?
Steigerhout is natuurlijk een wat robuuster houtsoort dus we begrijpen dat dit een veelgestelde vraag is. Maar alle speelkeukens worden meerdere malen goed geschuurd voordat ze bij ons de werkplaats mogen verlaten, de kans op een splinter is dus minimaal.

Wat is de levertijd van een speelgoedkeuken?
De levertijd is gemiddeld 3-5 weken.

 

Is het ook mogelijk om sneller te leveren?
Meestal wel, het is uiteraard een beetje afhankelijk van de drukte, maar meestal kunnen wij wel sneller leveren, zeker als een speelkeuken afgehaald kan worden.

Ik ben een speelkeuken aan het bekijken maar wat zie ik op de voorbeeld foto?
Onder al onze producten vindt u meer informatie over het product. Hiertussen vindt u ook de informatie over hoe het product op de foto is samengesteld.

Meer vragen?
Wij beantwoorden ze graag. Vindt hier onze contactgegevens.

Bij onze werkplaats te Heerle NB vindt u een kleine showroom waar u altijd welkom bent om met ons uw ideeën verder uit te werken of om een goed beeld te krijgen van onze producten. Bezorgen doen wij uiteraard door heel Nederland. 

0
Scroll naar top