Kinderkeuken van hout.

Inmiddels zijn wij al een aantal jaar bezig met het ontwikkelen van de kinderkeuken van steigerhout. Wat wij erg belangrijk vinden bij het ontwerpen van een nieuwe steigerhouten speelkeuken is de stevigheid, de uitstraling en de speelbeleving voor het kind. Ook vinden wij dat een speelgoedkeuken niet alleen geschikt is voor meisjes maar zeker ook heel leuk is voor jongens. Belangrijk dus dat er zowel schattige als stoere modellen gemaakt moeten worden. Dit zie je ook terug in ons assortiment.

speelkeuken steigerhout
KINDERKEUKEN STEIGERHOUT

De kinderkeuken personaliseren.

We hebben inmiddels al een ruim assortiment speelkeukentjes van steigerhout op onze site. Al deze speelgoedkeukens zijn grotendeels zelf samen te stellen. Zo bepaalt u de werkblad hoogte voor de speelkeuken van steigerhout aan de hand van de leeftijd van uw kindje(s). Kunt u zelf kiezen voor het soort steigerhout voor het speelgoedkeukentje. En eventueel nog een kleurbehandeling toevoegen. Natuurlijk bepaald u ook welk figuur past bij jouw perfecte kinderkeukentje.

Want naast de belofte dat onze speelkeukens gaan zorgen voor urenlang speelplezier. Vinden wij het belangrijk dat het nieuwe speelgoedkeukentje een mooie toevoeging wordt voor jouw woonkamer. Een speelkeuken die je met trots laat zien en niet verstopt in een donker hoekje.

kinderkeuken
KINDERKEUKENTJE KLEIN

De kinderkeuken van hout is een duurzame keuze.

Wij zien onze kinderkeukens regelmatig een 2e of 3e leven krijgen. Een steigerhouten kinderkeuken is namelijk niet alleen prachtig om te zien maar ook nog eens een duurzame keuze. Natuurlijk kan het hout hier en daar iets gaan werken en misschien ooit wel een deukje oplopen. Maar dit maakt de kinderkeuken alleen nog maar mooier. Een speelkeukentje is om in te kokkerellen, aan te spelen en te ontdekken. Hoe fijn is dat aan een stevig, zwaar speelkeukentje zonder omval gevaar.
Bekijk het volledige assortiment speelkeukens >>

KINDERKEUKEN
KINDERKEUKEN VAN STEIGERHOUT

Veelgestelde vragen over de kinderkeuken van hout.

Moeten we de speelkeuken nog zelf monteren?
Nee, alle kinderkeukens zijn compleet gemonteerd bij levering / afhalen.

Moet ik bang zijn voor splinters?
Steigerhout is natuurlijk een wat robuuster houtsoort dus we begrijpen dat dit een veelgestelde vraag is. Maar alle speelkeukens worden meerdere malen goed geschuurd voordat ze bij ons de werkplaats mogen verlaten, de kans op een splinter is dus minimaal.

Wat is de levertijd van een speelgoedkeuken?
De levertijd is gemiddeld 3-5 weken.

Is het ook mogelijk om sneller te leveren?
Meestal wel, het is uiteraard een beetje afhankelijk van de drukte, maar meestal kunnen wij wel sneller leveren, zeker als een speelkeuken afgehaald kan worden.

Ik ben een speelkeuken aan het bekijken maar wat zie ik op de voorbeeld foto?
Onder al onze producten vindt u meer informatie over het product. Hiertussen vindt u ook de informatie over hoe het product op de foto is samengesteld.

Waar kun je ons vinden?

Bij onze werkplaats te Heerle NB vindt u een kleine showroom waar u altijd welkom bent om met ons uw ideeën verder uit te werken of om een goed beeld te krijgen van onze producten. Bezorgen doen wij uiteraard door heel Nederland.

Zo bezorgen wij regelmatig in de volgende plaatsen:

Breda