Industrieel bureautje; een leuk bureau met stalen details

Een industrieel bureautje kan een fantastische toevoeging zijn in huis. Het stoere, robuuste karakter van het industriële design voegt een uniek element toe aan elke ruimte. Daarnaast zijn onze industriële bureaus uitermate stevig wat ervoor zorgt dat ze heel praktisch zijn in gebruik.

Een industrieel bureautje is praktisch in vele ruimtes

De veelzijdigheid van een industrieel bureau is ongekend. Er zijn zoveel plaatsen waar een industrieel bureau praktisch en misschien zelfs wel onmisbaar zou zijn. Denk hierbij aan verschillende ruimtes in het huis zoals de slaapkamer of studeerkamer, de kinderkamer of zelfs de woonkamer. Door de combinatie van materialen als hout en metaal heb je een duurzame mix waarbij je niet bang hoeft te zijn dat deze uit de mode zal raken.

Jouw industriele bureautje inrichten in vele woonstijlen

Door de verschillende mogelijkheden qua styling ziet het industriele bureau er bij iedereen anders uit. Hieronder zie je een voorbeeld van een industrieel bureau in verschillende settings. Afhankelijk van het doel waarvoor het bureautje gebruikt gaat worden, waar jij zelf van houdt en hoe de ruimte eruit ziet zal iedereen hem anders stylen. Combineer het bureau met leuke wandverlichting, een handig pennenbakje en een leuke wandplank voor een praktisch hoekje. Maar natuurlijk kun je ook kiezen om hem te combineren met een leuke tafellamp en een spiegel aan de muur voor bijvoorbeeld de slaapkamer.

industrieel bureau lot met steigerhouten blad en stalen frame

Samengesteld op diverse manieren

industrieel bureau lott - stalen detail foto

Met stoere, stalen details, handig voor bijvoorbeeld magneten of een stoere lus met s-haak.

Een industrieel bureautje direct in vele afmetingen online bestellen

Wij zijn er van overtuigd dat het handig is om keuze te hebben voor jouw industriele bureau. Zeker omdat niet iedere woning, iedere slaapkamer en iedere wens hetzelfde zijn is het handig als de afmetingen van jouw nieuwe bureau goed uitkomen in de ruimte. Daarom hebben wij direct online bij onze producten de mogelijkheid om al diverse afmetingen zelf te kiezen. Nu kan het natuurlijk zijn dat je een afwijkende lengte of diepte zoekt en deze niet in het keuze menu voorkomt. Het kan dan zijn omdat hier constructieve aanpassingen nodig zijn of omdat het een niet veel voorkomende maat is. Wat u in dit geval kunt doen is contact met ons opnemen dan kunnen wij snel meer vertellen over de mogelijkheden.

Lees meer over onze industriele meubelen

Naast onze collectie industriele bureautjes hebben we natuurlijk meerdere leuke items die hier waanzinnig mee combineren. Lees hier meer over onze andere leuke items.