Houten tuinkast douglas met white-wash

Deze tuinkast gemaakt van douglas-hout is behandeld met white-wash olie wat hem een mooie lichte kleur geeft maar waarbij de tuinkast toch de warme uitstraling van het douglas blijft behouden.

Hier stel je deze douglas tuinkast naar eigen wens samen.

vooraanzicht houten tuinkast douglas met white-wash
Houten tuinkast douglas met white-wash
detail houten tuinkast douglas met white-wash
Houten tuinkast douglas met white-wash

Afmetingen van deze tuinkast douglas met white-wash

  • 170 cm hoog
  • 50 cm diep
  • 120 cm breed

Indeling van de tuinkast

Onderin heeft deze douglas houten tuinkast 2 grote deuren met hierachter opbergruimte en 1 legplank. Bovenop heb je een leuke, speelse open vakverdeling van +/- 20cm diep met 3 zwarte kapstokhaken, welke wisselend kunnen zijn vanwege het aanbod in dit assortiment.

Behandeling douglas tuinkast op de foto

Deze douglas tuinkast hebben wij behandeld met white-wash douglas-olie. Dit is een optie om te kiezen bij deze tuinkast. Natuurlijk kun je ook kiezen om deze zelf te behandelend. Wij maken hierbij gebruik van de douglas olie van Hermadix. Voor deze tuinkast gebruikte wij de white-wash douglas olie van Hermadix.

houten tuinkast douglas met white-wash detailfoto
Houten tuinkast douglas met white-wash
houten tuinkast douglas met white-wash zijaanzicht
Houten tuinkast douglas met white-wash

Zoek je meer inspiratie voor houten tuinkasten?

Binnen ons assortiment kun je vele tuinkasten al direct online samenstellen. Daarnaast delen we regelmatig voorbeelden van projecten, zowel samengesteld via de website, als volledig op maat gemaakt, om te zorgen dat je een beter beeld kunt krijgen van de mogelijkheden.

Deze delen we via onze social media kanalen, zoals facebook, instagram en pinterest en natuurlijk op onze website. Kun je iets niet vinden of wil je een maatwerk kast laten uitwerken, neem dan contact met ons op, wij kunnen meerdere voorbeelden delen of de mogelijkheden voor jouw maatwerk tuinkast bespreken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons op locatie.

Vergelijkbare berichten