Buiten borrelen in stijl: Een bierkrat tafel met barkrukken

De zondagmiddag is vaak het perfecte moment om te ontspannen en quality time door te brengen met vrienden en familie. En wat is er nu beter dan dit te doen in je eigen achtertuin, genietend van het zonnetje en een verfrissend drankje?

De bierkrat tafel met stoere bijpassende krukken voor ontspannen momenten

Met onze bierkrat tafel en stoere bijpassende barkrukken heb je al snel de ideale setting voor deze ontspannen zondagmiddag momenten. Met zijn unieke ontwerp, waarin een bierkrat perfect past en een handige plastic teil voor ijsblokjes in het blad, zet je in een handomdraai een sfeervolle setting neer voor jouw gezellige momenten.

Buiten borrelen in stijl- Een bierkrat tafel met barkrukken
Buiten borrelen in stijl: Een bierkrat tafel met barkrukken

Praktisch: met houten inzetstuk

Bovendien wordt hierbij ook nog een inzetstuk voor de opening voor de plastic teil bijgeleverd. Dus als je geen zin hebt in koude drankjes in de tafel vul je hem gewoon met het houten inzetstuk en heb je een standaard bartafel met drankhouders aan het blad.

De houten barkrukken hebben een goede stevige zit. Je voeten kun je gemakkelijk kwijt op de eigen barkruk waardoor je profiteert van de juiste ondersteuning. En doordat er op deze manier 8 barkrukken rondom de biertafel passen kun je met een redelijk groot gezelschap een gezellige middag / avond doorbrengen.

Geheel naar eigen wens samen te stellen

Zowel die biertafel sta-tafel van steigerhout als de barkrukken kun je los, per stuk, bestellen. Hierdoor ben je vrij om de situatie samen te stellen die aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. En natuurlijk die perfect combineert met jouw ruimte in de tuin.

Dus nodig je vrienden en familie uit, haal de favoriete drankjes tevoorschijn, en creëer samen onvergetelijke herinneringen onder de stralende zon, met onze bierkrat tafel als stralend middelpunt. Buiten borrelen in stijl was nog nooit zo gemakkelijk en gezellig!

Meer over deze bierkrat tafel

De bierkrat tafel van steigerhout is er in 2 verschillende afmetingen, namelijk 80x80cm en 110x110cm. Verder heeft deze een standaard hoogte van 110cm hoog.
Deze bierkrat tafel is er ook in de variant: douglas houten biertafel.

Daarnaast zie je op de foto’s natuurlijk ook deze steigerhouten barkrukken.

Vergelijkbare berichten