zwevende wandplank hout in Den Haag

Een mooie zwevende wandplank hout in Den Haag mag bij jou aan de muur toch niet ontbreken. Onze wandplanken zijn er in verschillende soorten, vormen en maten. De houten wandplanken kunnen bovendien vaak zelfs volledig op maat worden samengesteld tussen de opties. Maar er zijn ook prachtige stalen wandplanken of rotan wandplanken van ons eigen merk of diverse prachtige andere merken.

Waarom een zwevende wandplank hout in Den Haag van Barts meubelen?

Ruime keuze wandplanken
✅Regelmatig aanbiedingen
Wandplanken van eikenhout
Wandplanken met blinde plankdrager
zwevende wandplank hout in Den Haag
Diverse ophangsystemen
✅Natuurlijk in vele maten en vaak ook als maatwerk!

wandplank samenstellen
zwevende wandplank hout in Den Haag

Jouw zwevende wandplank hout in Den Haag samenstellen.

Wil jij een mooie losse wandplank voor een leeg plekje aan de muur. Of heb jij liever een goed gevulde wandplankenmuur als blikvanger in jouw woning. Bij een muur vol wandplanken vinden wij het leuk om te spelen met afmetingen en materialen. Ga dan bijvoorbeeld voor een stalen wandplank en een houten wandplank met blinde plankdragers. Ook het combineren van verschillende afwerkingen kan dan leuk zijn. Bijvoorbeeld een wandplank met ronde kanten en een wandplank met verjongde randen. En wat dacht je van 25mm dik en 40mm dik door elkaar. Het enige wat wij niet snel zouden doen is meerdere houtsoorten combineren.

collage website wandplanken
zwevende wandplank hout in Den Haag

Jouw zwevende wandplank hout in Den Haag op maat.

Wil jij een zwevende wandplank hout in Den Haag in specifieke afmetingen. Bijvoorbeeld voor in een nisje of in plaats van de bovenkastjes in de keuken. Dat kan natuurlijk. Een groot deel van de collectie zwevende wandplanken van eikenhout zijn bij het product al naar eigen afmeting samen te stellen. En ook in de combinatie van een houten wandplank met stalen wandbeugels kun je zelf al diverse maten selecteren.

Sommige wandplanken komen niet uit eigen werkplaats maar hebben we van mooie merkjes voor u ingekocht. Deze kunnen helaas niet op maat worden gemaakt.

website.wandplank1 1
wandplank met ronde hoeken met blinde wandbeugels

Een zwevende wandplank hout in Den Haag met blinde plankdrager.

Een zwevende wandplank hout in Den Haag met blinde plankdrager is sfeervol, rustig en past in vele woonstijlen. De zwevende wandplank hout kan eventueel zelfs met een kleur worden behandeld om hem nog beter samen te laten komen met jouw interieur.

✅ Een zwevende wandplank hout in Den Haag met blinde plankdragers.
✅ Wandplank keuken
✅ Plankje aan de muur.
✅ Wandplank metaal.
✅ Plantenmuur met wandplanken.
✅ Stoer, natuurlijk, landelijk, sfeervol, bohemian, botanisch bij ons kun je alle kanten op!

Een plantenmuur met wandplanken en plantjes.

Plantjes, plantjes, plantjes! Als je ons kantoor binnen komt lopen kun je er niet onderuit.

Plantenplekjes zijn soms lastig om te maken. De plantenliefhebbers onder ons weten dat hoogstwaarschijnlijk wel. Ze willen niet te dicht bij een verwarming, de ene wil veel zon de ander weinig. En plantjes die het goed doen zijn zoveel gezelliger. In onze privé woning hebben wij diverse plantenmuren gecreëerd door verschillende wandplanken op de juiste plekjes. Hier staan leuke hangplanten op die zorgen voor een gezellige sfeer.

✅Wandplanken aan de muur om te vullen met gezellige plantjes.
✅Met blinde plankdragers blijft er zoveel mogelijk ruimte over voor plantjes.
✅Hout en plantjes zorgen voor een prachtige, natuurlijke combinatie.

wandplank aan de muur
wandplank aan de muur

Een plank blind ophangen aan jouw muur.

Hoe zit het met een blinde wandplank. Ook wel een zwevende wandplank genoemd. Hoe monteer je deze en is dit wel een beetje stevig?

Een blinde wandplank wordt geleverd als setje. In dit setje vindt je een houten plank met aan de achterzijde gaten op de plaatsen waar de blinde wandragers moeten komen. Deze blinde plankdragers vind je ook weer terug in het setje. Je monteert de blinde plankdragers aan de muur met de juiste afstand. Deze afstand meet je uit aan de hand van de gaten in de plank. Vervolgens kun je de plank hier overheen schuiven en zit hij vast.
Meer wandplanken >>
Twijfelt u over of dit geschikt is voor uw muur.. neem contact met ons op >>

houten wandplank in Den Haag in de badkamer.

Een eikenhouten wandplank kan in de badkamer als hij niet continue vochtig is. Direct in de douche zou ik bijvoorbeeld niet adviseren. Maar als leuk plankje bij de spiegel is natuurlijk heel erg leuk. Wij adviseren wel de wandplank dan door ons te laten behandelen en het even extra mee te geven als opmerking bij de bestelling. Daarnaast is de conditioner voor het eikenhout als onderhoud mee bestellen dan wel een must! Dit onderhoudsproduct zorgt ervoor dat je wandplank zo lang mogelijk mooi blijft en je hem goed kan blijven beschermen tegen het vocht.