YAKINIKU KAMADO

DE ORGINELE JAPANSE GRILL
MEER OVER DE KAMADO

YAKINIKU KAMADO – ORGINEEL JAPANSE GRILL

Barbecuen is hot! Zeker op de Kamado. Maar wist je dat de kamado’s al een millenia-oude traditie zijn in Azië? De kamado wordt gekenmerkt door hun bijzondere design en functionaliteit. Ze zijn perfect geschikt voor alle soorten bereidingen van “low & slow (+ 90℃)” tot “hot & fast” (+ 400℃).

Hiermee brengen ze als het ware jouw kookplaat en oven naar de tuin. Met talloze mogelijkheden voor bereidingen. Zoals koken op lage temperatuur, garen, direct & indirect grillen, braden of bakken. Alles is mogelijk en tot op de graad nauwkeurig te regelen op de Yakiniku kamado.

YAKINIKU = GEGRILD VLEES IN HET JAPANS.

Yakiniku betekend gegrild vlees in het japans. Wat te herleiden is naar het primaire doel. Maar grillen op een kamado betekent natuurlijk veel meer. Het is een levensstijl met één kookinstrument waar je het hele jaar door plezier aan beleeft en waarmee je uitstekende grillgerechten tevoorschijn tovert. Dankzij het hoogwaardige keramiek is de Yakiniku Kamado in een mum van tijd op temperatuur.

Bovendien houdt hij de warmte vast en stabiel gedurende vele uren. Het is dus aan jou of je een perfecte steak grilt of liever een knapperige pizza bakt. Of is low & slow helemaal jouw stijl en ga jij een goed stuk vlees met rookhout garen.

YAKINIKU COLLAGE
Yakiniku Kamado

MEER OVER DE YAKINIKU KAMADO.

De Yakiniku kamado’s beschikken over een massieve keramische behuizing en hebben een regelbare luchttoevoer. Onderin ligt een kolenmand voor de brandstof. Door de ventilatieschuiven aan te passen creëer je de perfecte luchtcirculatie. Hierdoor kun je elke gewenste temperatuur behalen en vasthouden.

Door de speciale constructie en hoogwaardige dikke keramische wanden is de kamado extreem energiezuinig. Ook is de Yakiniku kamado perfect te gebruiken in alle weersomstandigheden. Het geglazuurde keramiek biedt bescherming tegen regen en sneeuw.

Bovendien kun je met de praktische woodchipper de compact, medium, large, Xlarge en XXlarge op ieder gewenst moment makkelijk bijvullen en extra smaken toevoegen. En dit allemaal zonder het kookproces te onderbreken en het deksel te moeten openen. Want zoals het gezegde luidt: “If You’re Lookin’You Ain’t Cooking”.

De hoogtepunten van de yakiniku kamado.

yakiniku kamado
Yakiniku Kamado

DE METALEN ONDERDELEN ZIJN GEMAAKT VAN RVS 304.

Alle metalen onderdelen van de Yakiniku Kamado zijn gemaakt van RVS 304. Dit is het beste staal als het gaat om corrosiebescherming en hittebestendigheid. Het kan tevens in de vaatwasser.

yakiniku kamado

DICHTING VAN FIBERGLASS

De Yakiniku Kamado Medium, Kamado Large, Kamado Xlarge en Kamado XXLarge zijn voorzien van duurzaam fiberglass. Deze absoluut hittebestendige glasvezel afdichting is van bijzonder hoge kwaliteit en zorgt voor een hermetische afsluiting van de grill.


DE WOODCHIPPER – MAKKELIJK ROOKHOUT TOEVOEGEN

De woodchipper is echt ideaal. Het is de makkelijkste manier om extra smaak toe te voegen tijdens het grillen zonder de deksel te hoeven openen. Dit zorgt dat je geen warmte verliest en de temperatuur constant blijft.

DE YAKINIKU KAMADO BEKIJK IN ONZE SHOWROOM / SHOWTUIN.

Bent u benieuwd naar deze Kamado en wil je graag even zien, voelen en ervaren. Wij hebben alle modellen staan in onze showtuin te Heerle. Hier kunnen we natuurlijk ook direct meer vertellen over de voordelen en een demonstratie geven. Daarnaast hebben we ook het volledige assortiment accessoires voor de kamado. En bovendien ook prachtige buitenkeukens om mee te combineren.

showtuin met yakiniku kamado

De Yakiniku kamado in beeld.

Bekijk hieronder in de video de geschiedenis van de kamado en het verhaal van Yakiniku. Een leuk, interessant filmpje waarin ze meer vertellen over de Kamado, keramische barbecue.

COMBINEER DE PRACHTIGE YAKINIKU KAMADO MET ONZE STOERE BUITENKEUKENS.

UNIEKE MODELLEN

BEKIJK HIER ONZE BUITENKEUKENS I.C.M. DE YAKINIKU KAMADO.

MAATWERK

AL ONZE BUITENKEUKENS KOMEN UIT EIGEN WERKPLAATS DUS MAATWERK IS VOOR ONS OOK GEEN ENKEL PROBLEEM!