Zwevende wandplank verjongd (25) 170cm>

vanaf53,60

Zwevende wandplank verjongd (25) van massief eikenhout in 170 cm t/m 240 cm.

Deze wandplank met verjongde randen / afgeschuinde kanten wordt bevestigd door middel van blinde wandbeugels. Dit zijn pinnen die je aan de muur monteert, hier schuift de eikenhouten wandplank vervolgens overheen. Stel deze muurplank hieronder naar eigen wens samen.

♥ Massief eikenhout van +/-25mm dik.
♥ Inclusief blinde wandbeugels en voorgeboorde wandplank voor makkelijke montage.
♥ Grote afmetingen!

Afmetingen *

Coating op het eikenhout *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 983643675359 Categorie:

Beschrijving

Zwevende wandplank verjongd (25) van massief eikenhout voor aan de muur in diverse afmetingen van 170cm t/m 240cm.

Wij hebben een ruim assortiment zwevende wandplanken. Waaronder deze zwevende wandplank verjongd (25) van massief eikenhout. Deze heeft een mooie verjonging (afgeschuinde rand) aan de voorzijde en zijkanten voor een moderne, unieke uitstraling. Stoer en modern voor in vele ruimtes. Hoe ga jij hem gebruiken? Als wandplank voor de keuken of plankje in de badkamer?

Wat kun je van deze zwevende wandplank verjongd (25) van eikenhout verwachten?

♥ Een prachtige zwevende wandplank met verjongde randen en blind ophangsysteem in diverse lengte afmetingen vanaf 170cm t/m 240cm.
De lengte en diepte bepaalt u zelf tussen de opties. Zoekt u een lengte tussen de 50 en 160 cm lang, die ook nog eens verzonden kan worden door middel van pakketpost, kijk dan hier!

♥ Deze wandplank is +/- 25 mm dik van massief eikenhout en heeft aan de voorzijde en zijkanten een mooie verjonging zoals afgebeeld.

Dit product wordt gemaakt van massief, rustiek eikenhout.
Wij werken met rustiek eikenhout. Rustiek eikenhout mag scheurvorming / noest bevatten zoals u ook op de foto’s zal terugzien. De grotere scheurtjes/noesten kunnen we naar keuze licht of donker stoppen zodat er geen vuil in komt. Als u dit wilt, laat het dan weten in de opmerkingen.

Deze wandplank is uitsluitend voor binnen.
Voor deze wandplank wordt kd-gedroogd eikenhout gebruikt waardoor hij  geschikt is voor binnen.

Deze wandplank wordt geleverd met blinde wandbeugels en bijbehorende pluggen.

Deze wandbeugels en pluggen zijn bedoeld voor stenen muren. Helaas is dit systeem niet geschikt voor wanden van gipsplaat.
♥ Uiteraard is de wandplank al voor u voorgeboord zodat u hier thuis nog zo min mogelijk werk aan heeft.

Extra keuze mogelijkheden voor de zwevende wandplank verjongd (25) van massief eikenhout.

⊕ Een coating op de wandplank zwevend met verjonging aan de voorzijde en zijkanten.
Een aanrader! ( zeker met bijvoorbeeld plantjes ) Wij werken namelijk met een ultra transparante, matte coating. Deze laag durven we dan ook zo goed als onzichtbaar te noemen maar beschermt het hout wel tegen vlekjes door vocht / knoeien. En natuurlijk ook voor vochtigere ruimtes zoals de badkamer. Combineer het bij vochtige ruimtes of intensief gebruik met de onderhoudende conditioner spray!

De zwevende wandplank verjongd (25) van eikenhout op de foto.

De zwevende wandplank verjongd (25) op de foto is uiteraard van rustiek eikenhout met de verjongde zijde aan de voorzijde en zijkanten. De achterkant is uiteraard recht zodat hij vlak tegen de muur komt te hangen met voorgeboorde gaten voor makkelijke montage. Deze blinde wandplank is wel voorzien van een coating en niet van een kleurbehandeling. De wandplank op de foto is  100 cm breed x  20 cm diep.

Meer informatie / vragen over de zwevende wandplank verjongd (25) van eikenhout met blinde wandbeugels.

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen over een van de eerder beschreven keuzes. Wij hebben een aantal handige informatiepagina’s geschreven. Hierop vindt u ook enkele voorbeeldfoto’s. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen met een van ons te bespreken. En ook voor het aanvragen van een maatwerk offerte kunt u telefonisch/per mail bij ons terecht.

> Eikenhout

Snelle levertijd voor de zwevende wandplank verjongd (25) van eikenhout met blinde wandbeugels.

Deze wandplank met blinde wandbeugels en verjongde randen van eikenhout maken wij z.s.m. na het plaatsen van de bestelling in order. Soms is dit dezelfde dag. Soms de volgende werkdag. Een klein beetje afhankelijk van de dag van bestellen. Hierna wordt hij indien gekozen voorzien van een coating en klaargezet voor afhalen of ingepland door een van ons voor transport.

In feite wordt de wandplank verjongd (25) van eikenhout met blinde wandbeugels binnen 3 werkdagen klaargezet voor afhalen. Bij verzenden middels eigen transport is het afhankelijk van uw woonplaats en wanneer er een route in uw omgeving is hoe snel wij kunnen leveren.

Bezorgen / afhalen van de zwevende wandplank verjongd (25) van rustiek eiken.

De wandplank zwevend met verjongde randen kunnen wij door middel van pakketpost maar verzenden tot een lengte van 160cm. Dit artikel kan dus niet worden verzonden door middel van pakketpost.

Extra informatie

Houtsoort

Rustiek eikenhout +/- 25mm massief met verjonging aan de voorzijde en zijkanten

Lengte

170cm, 180cm, 200cm, 210cm, 220cm, 230cm, 240cm

Diepte

15cm, 20cm, 25cm, 30cm

Wandbeugels

Blinde wandbeugels

Coating

Geen coating op het hout, ultra matte transparante coating op het hout

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwevende wandplank verjongd (25) 170cm>” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.