Steigerhouten tv meubel kyra

Vanaf455,00levertijd 2-6 weken

Dit steigerhouten tv-meubel met stalen onderstel past helemaal in het woonbeeld van nu. Stoer, een beetje anders en naar eigen afmetingen samen te stellen tussen de opties.

afmetingen

coating (buitenzijde)

kleurbehandeling

behandeling onderstel

Productprijs: 455,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095430939932 Artikelnummer: 7654576888 Categorie:

Beschrijving

Dit steigerhouten tv meubel Kyra van steigerhout en staal is onwijs stoer.

Het blad van dit tv meubel is gemaakt van 5 cm dikke steigerplanken. De stalen U-onderstellen zijn gemaakt van stalen koker 100x100mm.

Indeling en afmetingen

Dit tv meubel bestaat uit 2 gedeeltes. Het linker gedeelte heeft een hoogte van 30 cm en het rechtergedeelte heeft een hoogte van 60cm.
De standaard diepte van dit tv meubel is 40 cm.

Tussen de opties kiest u de afmetingen voor het tv-meubel. Standaard rekenen wij dat het rechtergedeelte 50 cm over het linker deel valt.
Voorbeeld: bij een tv meubel van 200 cm is het linker deel 125 cm en het rechter deel 125 cm.

Het tv meubel van de foto is 200 cm breed en het blad is gemaakt van old-look steigerhout zonder kleurbehandeling.

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.

Het tv meubel Kyra van steigerhout en staal van de foto heeft een zwarte poedercoating op het staal.

Maatwerk

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u zelf de afmetingen kiezen tussen de opties . Maar mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen of langskomen binnen onze openingstijden in de werkplaats.

Montage

Dit tv meubel word compleet gemonteerd geleverd als 2 onderdelen ( het linker + rechter gedeelte van het tv meubel). Deze zet u dan los over elkaar heen en klaar is uw tv meubel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Steigerhouten tv meubel kyra” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…