tv meubel joël van steigerhout

Vanaf 380,00levertijd 3-6 weken

Hoe gaaf is dit tv meubel ?! Dit tv meubel heeft stoere zwarte scharnieren en schuifjes. Tussen de opties vindt je verschillende afmetingen en bijbehorende prijzen.

afmetingen *

houtsoort *

kleurbehandeling *

coating (buitenzijde) *

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Artikelnummer: 2967 Categorie:

Beschrijving

Dit tv meubel Joël van steigerhout heeft een strak ontwerp en is afgewerkt met stoer zwart hang- en sluitwerk.

Bent u nog op zoek naar een tv meubel? Kijk dan eens naar dit tv meubel Joël van steigerhout. Dit tv meubel heeft links en rechts een gesloten kastje. Het meubel heeft ook in het midden een open gedeelte. Er is in dit meubel dus genoeg opbergruimte.

Afmetingen

Het tv meubel Joël van steigerhout is standaard 40 cm diep en verkrijgbaar in verschillende breedtes.
Het meubel heeft een hoogte van 50 cm of 60 cm.

Het tv meubel op de foto’s is 200 cm breed, 50 cm hoog en de standaarddiepte van 40 cm.

Houtsoort

Tussen de opties heeft u de keuze uit nieuw steigerhout, old-look steigerhout en gebruikt steigerhout. Meer over de verschillen tussen deze houtsoorten vindt u op deze pagina.

Het tv meubel Joël van steigerhout op de eerste foto’s is gemaakt van old-look steigerhout.

Kleurbehandeling

Omdat iedereen een andere smaak heeft hebben we niet alleen een keuze voor het steigerhout maar ook voor een kleurbehandeling. Meer over onze kleurbehandelingen vindt u hier.

Het tv meubel Joël van steigerhout op de foto’s is gemaakt van old-look steigerhout en heeft geen kleurbehandeling gehad.

Bepaal het zelf

Wij maken alle meubels op bestelling. Waarom? Wij willen dat de meubels echt passen in uw huis en bij uw inrichting. Daarom kunt u tussen de opties zelf de afmetingen bepalen. Natuurlijk werken wij op de site met een beperkt aantal afmetingen. Mocht de afmeting die u wilt hier niet bij staan is dat geen enkel probleem. Het beste kunt u ons dan mailen met het product en de afmeting die u graag zou willen hebben. Dan ontvangt u vaak dezelfde dag nog een vrijblijvende offerte op maat in de mail.

Montage

Dit tv meubel Joël van steigerhout wordt standaard compleet gemonteerd geleverd. Het is dus belangrijk dat u zelf controleert of dit meubel (met de afmetingen naar uw keuze) compleet gemonteerd naar de juiste plaats in huis past. Ook voor afhalen is het natuurlijk belangrijk dat u zorgt dat het dressoir dan compleet gemonteerd vervoerd kan worden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “tv meubel joël van steigerhout” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *