Kast steigerhout en staal Manon

Vanaf379,00Levertijd 2-6 weken

Deze kast steigerhout en staal Manon is echt een eye catcher voor in uw woning. Want of je deze kast nu gaat gebruiken voor boeken of hem gebruikt om je mooiste accessoires hij zal altijd tot zijn recht komen in uw woning.

afmetingen

houtsoort

coating (buitenzijde)

coating staal

Productprijs: 379,00
Totaal opties:
Bestelling totaal:
EAN: 6095449433445 Artikelnummer: 10099-2 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Kast steigerhout en staal Manon

De combinatie van hout en staal is heel populair, en dat is natuurlijk niet voor niks. Deze kasten zijn echt een eye-catcher zodra u uw woning binnen stapt. In de kast is er genoeg ruimte voor al uw woonaccessoires.

Deze kast wordt gemaakt van stalen koker 40 x 40 mm en naar uw keuze ingelegd met nieuw steigerhout, old-look steigerhout of gebruikt steigerhout.

Afmetingen kast steigerhout en staal Manon

Tussen de opties heeft u keuze uit verschillende hoogte en breedte maten.
De standaard diepte van deze kast is 60 cm bij het onderste deel en 40 cm bij het bovenste deel.

De kast van steigerhout en staal Manon zoals op de foto is 120 cm breed en 200 cm hoog.

Houtsoort steigerhouten kast steigerhout en staal Manon

Tussen de opties heeft u waarschijnlijk al gezien dat u de keuze heeft tussen nieuw steigerhout, old-look steigerhout of gebruikt steigerhout. Deze houtsoorten hebben allemaal een andere uitstraling. Meer over deze verschillen en voorbeelden vindt u hier.

De kast op de foto is ingelegd met planken van old-look steigerhout.

Behandelen van het staal

Tussen de opties heeft u misschien al de keuze gezien voor het behandelen van het staal. Hierbij heeft u de keuze om het staal niet te behandelen, het staal transparant door ons te laten spuiten of voor een poedercoating op het staal.

Het staal niet behandelen heeft meestal niet de voorkeur i.v.m. roestvorming. Daarentegen zorgt het transparant spuiten voor een lichte bescherming tegen roest terwijl u toch het originele staal nog ziet. Hierbij zijn wel de lasnaden, lichte roest en vlekjes van het originele staal nog zichtbaar.

En dan is er natuurlijk nog de keuze voor poedercoating. Hierbij wordt het staal eerst gestraald en vervolgens professioneel gepoedercoat. Dit geeft een strak resultaat en goede bescherming ook i.c.m. vochtigere ruimtes.

Kast steigerhout en staal Manon op de foto heeft het staal een mat zwarte poedercoating gehad.

Montage kast steigerhout en staal Manon.

Deze kast van steigerhout en staal wordt compleet gemonteerd geleverd. Dit betekend dat als u deze kast wilt afhalen u goed moet nameten of deze compleet gemonteerd in de bus / aanhanger past. Voor bezorgen is het natuurlijk ook belangrijk dat deze in zijn geheel vervoerd kan worden naar de juiste plaats in huis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kast steigerhout en staal Manon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *