Wandplank woonkamer

Ben je op zoek naar een wandplank voor aan de muur in de woonkamer. Binnen ons assortiment wandplanken vindt je altijd de perfecte wandplank voor aan de woonkamer muur.

Wat zet je op een wandplank in de woonkamer?

Een wandplank in de woonkamer kun je op vele manieren stylen. Je kunt hem vullen met je favoriete boeken zoals je op een van de foto’s hierboven al hebt kunnen zien. Maar natuurlijk ook met planten of mooie woonaccessoires. Persoonlijk vindt ik het ook erg leuk om ze te stijlen met diverse kandelaars voor een sfeervolle winteravond.

Blinde en zwevende wandplanken in de woonkamer

Een blinde wandplank of een zwevende wandplank is in feite hetzelfde maar dan een andere benaming. Je hangt deze wandplanken op middels pinnen die bevestigd worden in de muur. In de wandplanken is dan een gat geboord waardoor je de wandplanken over deze pinnen kunt schuiven. Hierna zie je de bevestiging niet meer zitten, vandaar de naam blind. Als je dan naar de wandplank kijkt lijkt deze zwevend tegen de muur bevestigd.

Welke dieptematen kun je kiezen voor onze wandplanken?

  • 12cm
  • 15cm
  • 20cm
  • 25cm
  • 30cm

Wandplanken met stalen beugels in de woonkamer

Mag het wel wat stoerder? Kies dan voor wandplanken met stalen beugels voor in de woonkamer. Er zijn verschillende soorten stalen beugels en verschillende houtsoorten te kiezen voor deze wandplanken. Bovendien kun je ook kiezen voor verschillende kleuren in de stalen plankdragers.

Wandplanken boven de tv in de woonkamer