Wandkast van eikenhout en staal met opbergruimte

Deze wandkast van eikenhout en staal met opbergruimte moet je echt gezien hebben. Het is een grote wandkast in industriele stijl die de eyecatcher is in de woonkamer bij deze klant.

Opbergruimte in de wandkast van eikenhout en staal

Deze prachtige kast hebben wij samen met klanten ontworpen. Ze waren op zoek naar een kast met een open uitstraling maar ook met veel opbergruimte. Hier is deze kast uitgekomen. Opbergruimte creëerde wij door de dichte opbergkasten onderin en het kastje rechtsboven. Daarnaast heeft heeft de kast open vakken waardoor deze toch luchtig en sfeervol blijft.

De materialen voor de wandkast van eikenhout en staal

De wandkast is gemaakt van een stalen frame met mat zwarte poedercoating. Er is gebruik gemaakt van massief eikenhout van 20 mm dik welke is voorzien van een ultra matte transparante coating. De mat zwarte handgrepen maken deze kast compleet.

Voordelen wandkast van eikenhout en staal met opbergruimte

  • Voldoende opbergruimte
  • Draagt bij aan een opgeruimde uitstraling
  • Brengt veel sfeer in huis
  • Kasten zijn bij ons volledig naar eigen wens samen te stellen

Een maatwerk wandkast laten maken

Wil jij een kast op maat laten maken maar weet je niet goed want je kunt verwachten? Wil je meer lezen over de mogelijkheden van maatwerk? Natuurlijk leggen we het ook graag persoonlijk uit. Neem hiervoor contact met ons op via de telefoon, de mail of kom gezellig bij ons langs.

wandkast woonkamer
Wandkast van eikenhout en staal met opbergruimte

Vergelijkbare berichten