Op zoek naar een Wandbureau?

Een Wandbureau die past bij jouw wensen mag natuurlijk niet ontbreken. Of het nu is om aan te werken, gamen of studeren. Een bureau moet passen bij jouw wensen en verwachtingen. Nu kunnen afhankelijk van waar je het nieuwe bureau voor wilt gaan gebruiken deze wensen en verwachtingen natuurlijk behoorlijk uiteenlopend zijn.
Bekijk alle bureau’s >>


Met stalen onderstel

Transparant
Zwart
Antraciet

Houten blad

Steigerhout
Eikenhout

Model

Strak en simpel
Met extra opbergruimte
Met losse ladekast


Met houten onderstel

Eikenhouten onderstel
Boomstam onderstel
Steigerhouten onderstel
Balken onderstel
Suarhouten onderstel

Houten blad

Rustiek eikenhout
Vintage eikenhout
Boomstambladen
Steigerhouten blad
Suarhouten blad


Stalen onderstel

Zwart
Wit
Antraciet
Goud

Houten blad

Rustiek eikenhout
Vintage eikenhout
Zwart houten blad

Model

Strak en modern

De afmeting voor jouw nieuwe Wandbureau.

Natuurlijk is behalve de uitstraling die jij zoekt de afmeting ook erg belangrijk. Zoek jij een groot bureau of juist een kleiner bureautje.
Heb jij veel administratie en zoek jij een dieper bureau? Of heb je juist minder ruimte en zoek je een smal bureau.
Omdat wij een groot deel van ons assortiment op bestelling maken kunnen wij u natuurlijk helpen met het ideale Wandbureau.

Natuurlijk wil je niet alleen een mooie bureau met de juiste afmetingen. Je zoekt ook een functioneel bureau. Een functioneel bureau is behalve de juiste afmeting en vormgeving ook stevig. Onze bureau’s zijn fijne, stevige bureau’s die bovendien vaak compleet gemonteerd worden geleverd. Of compleet gemonteerd kunnen worden afgehaald. Gewoon gemaakt van fijne materialen voor een stevig, duurzaam bureau.

Bekijk hier alle bureau’s >>

Maatwerk voor je ideale Wandbureau.

Heb jij al rondgekeken tussen ons ruime assortiment met bureaus? En het juiste bureau toch niet gevonden? Jammer, maar dat kan natuurlijk. Wij kunnen wel veel op maat maken. Dus als u denkt dat wij iets voor u kunnen betekenen. Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij leggen dan graag de mogelijkheden uit. En kunnen u meteen informeren over de levertijden en kosten voor uw maatwerk Wandbureau.

Welke bureau’s vind je in ons assortiment?

steigerhouten bureau met krukje
Wandbureau

Zou u eerst langs willen komen in onze showroom?

Allereerst willen we laten weten dat u van harte welkom bent om langs te komen in onze showroom. Wij hebben onze werkplaats en showroom van 2020-2022 compleet opnieuw gebouwd en ingericht. Maar wat we wel gelijk even willen vertellen is dat wij geen mega grote, indrukwekkende showroom hebben.

Maar.. wat hebben wij wel..

Een super gezellige, toffe showroom / werkplaats waarin wij ons best hebben gedaan alle materialen te kunnen laten zien. Bovendien staan er altijd wel een aantal verschillende meubels om een goede indruk te krijgen van ons werk. Ook hebben wij natuurlijk alle overige materialen zoals handgrepen om zoveel mogelijk feeling te kunnen krijgen.

showroom
Wandbureau
contactpagina
Wandbureau
sfeer bart.2